Backventil till vattenslang

Vår målgrupp är främst hemmafixande privatpersoner och företag som vill handla VVS-varor från kända varumärken. Stoppkopplingen är en vanlig snabbkoppling för trädgårdsslang, men den är kompletterad med backventil och ett automatiskt stopp som inte släpper igenom något vatten om du tar bort sprutmunstycket. Avsedd för trädgårdsslang mm ( ½”). Alla frakter sker med PostNord AB.


Ordern skickas oftast dagen efter beställning. Transportörens leveranstid tillkommer.

Vi godtar de vanliga kreditkorten samt PayPal. Andra har också tittat på. BAUHAUS har ett stort utbud av PEM produkter. Här finns både kopplingar och rör i storlekar från mm till mm. Leverans inom till dagar.


Sug m GARDENA Sugslang med backventil 3. Botten- och backventil med kropp tillverkad av avzinkningshärdig mässing och silkorg tillverkad av metall. Välkommen till oss på Jula!

Rinkaby Rör säljer VVS, För kallvatten. Kan arbeta stående eller liggande. För att limma PVC rör använder du Tangitlim. För PVC-rör med en yttre ∅ på mm.


Hej, jag tog i god tid i höstas bort alla plastdelar som satt på utomhuskranen för vattenslangsbruk, men ändå är en av kranarna icke fungerande. Gul PVC -knittingarmerad vattenslang för hårda påfrestningar, som proffsen använder. Används i tvätthallar, byggarbetsplatser, trädgårdsanläggningar, spolning av isbanor m. Arbetstryck vid 20°C kg.


Populäraste, Titel A-Ö, Titel Ö-A. Sortimentslåda ABA Nova-klämma. Praktisk sortimentslåda med 120st av de sex vanligaste ABA Nova-klämmorna i aluzink med dimensionerna 8-32mm. Helpressat och mycket starkt snäckhus med 7mm sexkant skruvskalle. ABA- mejsel med flexibelt blad . Får du inte rent och fräscht vatten till köket och badrummet så blir det inte mycket av ett hem.


Kopplingar och slangar spelar nyckelrollen i denna process. Behöver du kopplingar eller slang till ditt byggprojekt eller ska du renovera och vill uppdatera med nya produkter? Vi på K-rauta erbjuder PEM-slang, VVS-tillbehör,.


Industry regulations shall ensure the quality of installations and prevent personal injury and damage to property.

Säker Vatten AB har till uppgift att utveckla, förvalta och marknadsföra branschreglerna, aukto-. Kontaktormotorskydd: skyddar pumpens motor mot överbelastning.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung