Byggtoalett

Golv och toalettstol är formgjuten i ett stycke vilket gör den tålig och lättstädad. Utrustad med handfat i plast och tappkran för vatten. Beskrivning: Slamtoalett inkluderande toalett med tank, handfat med fotpump, värme och belysning.


Transport: Table hjälper er med transport inom Stockholm alternativt inom Sverige . Bodbörsen köper, säljer och hyr ut bodar och kontorsmoduler som arbetsbodar, baracker, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, container och hjulbodar.

BYGGTOALETT Typ: Wanto Fattas fönstret i dörren. Köparen ombesörjer lastning av objektet. Detta auktions objekt kan ha brister som uppstår som en direkt följd av att materialet ibland blir ståendes upp till flera månader mellan registrering och upphämtning. Byggtoalett - företag, adresser, telefonnummer.


Om du har en byggtoalett på en arbetsplats som du vet kommer att vara över en längre ti bör du se till att ha regelbunden tömning. På så sätt slipper du otrevliga överraskningar som kan leda till sanitära olägenheter. Hos oss kan du beställa schemalagd tömning av dina bajamajor, så att du slipper fundera på när det är .

Rengöring och försäkring. För varje produkt tillkommer en avgift för ev. Denna avgift varierar beroende på typ av verktyg, maskin och . Klaravik auktionerar ut maskiner, verktyg och fordon från Sveriges största företag. Budläggningen sker exklusive moms. Ort:Landskrona (Ej KVD anläggning).


Mottagarens e-postadress. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion.


Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är . Fettavskiljare 1-m3. Framkörningsavgift (bomkörning).


Slanglängd över m, tillägg var 10:e m. Ramirent arbetar med maskinuthyrning.

Vi har ett brett sortiment av bodar, liftar, kranar, grävmaksiner, ställningar, kompressorer, generatorer, borrmaskiner mm. Här finns mer av det du söker! Om du inte hittar det du söker här så kontakta oss eller kom in till butiken så hjälper vi dig.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung