Esska nappar

Detta uppnår vi genom ett nära och tätt samarbete mellan vår produktutvecklingsavdelning och skickliga formgivare inom området. Alla våra nappar lämpar sig för alla åldrar, dock kan det vara bra att anpassa med en mindre napp under de första månaderna. Där rekommenderar vi någon av våra mininappar som har sugdel i silikon och där skölden inte är så stor.


Sköld och sugdel är olika på olika nappmodeller, så se efter och prova ut en modell som . Jämför priser och läs recensioner på Barn- och Babytillbehör.

Välkommen till PriceRunner! Esska har en lång tradition när det gäller tillverkning av babyartiklar. Vår klassiska napp med lekfulla motiv som passar alla barn. Sugdelen är gjord i naturgummi (latex), ett beprövat material som står emot vassa små barntänder bättre än silikon.


Esska -nappen är en slittålig kvalitetsnapp som tillverkas av Sveriges ledande napptillverkare, Esska. Esskas designteam utvecklar hela tiden nya nappar som tillgodoser både barnets och föräldrarnas behov. ESSKAs självlysande napp GLOW är bra när barnet tappar nappen mitt i natten, och att den är självlysande gör att den är lätt att hitta i mörkret.


Helt nya nappar från esska i latex.

En frp är bruten då vi provat en napp därifrån ( den nappen skickas ej med) bebisen vägrar napp här. Två av förpackningarna ä. Vi använder Esskas silikon-nappar till vår lilla dam, mest för att det var den vi testade först och så tog hon den och då var det bra. MEN de har ju en jäkla kant eller skåra där det samlas damm, ludd och hår på nolltid! Fattar inte vad det ska vara bra för? Och smutsen försvinner inte när man . Vårt senaste tillskott bland ESSKA nappar.


Robin Brandt med två av dotterns nappar , båda av märket Esska. Det var den gröna som hon hade i. Treåriga Malou fick hela näsan uppskuren av en Esska - napp. Han berättar att han har mejlat napptillverkaren Esska och berättat om olyckan. Det kom ett svar där företaget . Min snart tvååriga tjej suger (gärna ;-) på esska anatomisknapp av naturgummi (brun napp).


Vi har alltid varit noga med att byta na. ESSKA classic BPA-fria latex- nappar stk. Till barn i åldern 4-månader.

Trött på rosa och ljusblå babynappar? Bland nyheterna från Esska hittar du en mängd olika både tuffa och söta texter och motiv i olika färger. Du hittar napparna idag i alla de stora svenska dagligvarukedjorna såsom Ica, Coop, Willys, Hemköp .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung