Skrivtavla i glas

Gerdmans har allt för kontor, lager och industri. Ramlösa skrivtavlor med magnetisk och högblank skrivyta av färgat, optiskt glas. Levereras med beslag för dold montering på vägg.


Jämför priser och läs recensioner på Heminredning. Välkommen till PriceRunner!

Sätt färg på väggen med denna snygga skrivtavla i glas ! Finns i flera läckra färger och storlekar. Tavlorna är magnetiska och lätta att torka av med ljummet vatten. En strikt skrivtavla i modern design för kontors- och konferensrummet. Härdat mm tjockt floatglas med mattslipade kanter, baksida med påvalsad vit keramisk färg. Tavlan kan monteras horisontellt eller vertikalt.


Vilket humör är du på idag?

Vill du skapa karaktär i konferensrummet eller på kontoret? Tidlös design med magnetfunktion. Kolla på färgkartan här (PDF) eller via. Skrivtavlan finns i olika färger med olika humör. Kan monteras antingen stående eller liggande.


Komplettera med pennhylla i plexi som fästs me. Vision skrivtavla i glas 630x980mm i 6mm härdat glas med keramisk baksida och mattslipad kant. Upphängningslist med låsskruv. En glasskrivtavla har en högblank finish vilket ger en modernare och mer tilltalande design jämfört med en skrivtavla eller whiteboard. Glasskrivtavlor med vacker design höjer standarden för hela kontorets inredning vilket bidrar till ökad trivsel och effektivare arbete.


Det är det som är det finna med dessa produkter. Sveriges bästa utbud av kontorsprodukter. Snabba leveranser och fri frakt möjligt!


Magnetbärande, minimalistisk och stilren skrivtavla i glas som finns i noggrant utvalda färger. Det rena formspråket förstärks genom de dolda beslagen och avsaknaden av ram.

Mood Wall finns i olika storlekar med kvadratiska . Glastavla Magnetisk 40xcm. En modern och stilren glaskrivtavla för kontoret, mötesrummet. Pennhyllan som kan beställas separat fästes med dubbelhäftande.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung