Jula expandertång

För montering av metallexpander. Vi förbättrar inomhusklimatet och ger dig prisvärd målning, renovering och förvaring. Visa filter Stäng filter. Expanderplugg med monteringstång. Vi gillar prisvärd renovering och förvaring.


Men på förekommen anledning undrar jag. Skulle det funka att sätta en 5kg skärm på ett vägfäste som utsträckt är 30cm i en gipsvägg? Handverktyg, redskap och övriga verktyg för hantverkare.


Redskap som underlättar ens arbete. Precis samma verktyg som din hantverkare använder. HARD HEAD Metallexpander 10-pk M4xmm. För infästning i enkelgips. Skruv: mm med PH2-spår.


Rensar ur efter vårat bygge. Golvvärmeskenor, Rörhållarskena, etc. Efter samtal till både min pappa och Robins morfar så insåg vi att vi behövde en såndär expander tång. Ingen av oss ville vänta till efter jul då vi kunde låna en, så vi tog åter igen bilen till Ingelsta, denna gången till Jula där de hade såna tänger för 59kr. Det kostade oss totalt 75kr (borr och tång) extra . Vid val av skruv till plugg tänk på att skruven skall ha en längd som motsvarar längden.


Demontera skruven och montera fästdetaljen med samma skruv. Plugg och expanders - Jula. Kroksats bestående av upphängningskrokar, dubbelkrokar, fem vinklade dubbelkrokar, fem bygelkrokar, två ringkrokar, fem fjäderklämmor, två rörhållare och en kopp.


Stor kroksats med blandade krokar och hållare. De är perfekta när du vill . Belysning Kontor Sport och Fritid Kläder.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung