Backventil ea

Anslutning för kontroll respektive avtappning är försedd med . Backventilen är kontrollerbar. Temperaturområde, ºC till ºC. Artikelnummer, Utförande, DN, Avs.


Vi är marknadsledande inom återströmning. Vårt stora utbud av återströmningsskydd och backventiler för de flesta installationer gör att du hittar rätt armatur för varje behov.

Komplett kontrollutrustning. Skyddstäckning för vätska kategori 1-2. Tillopp förses med avstängningsventil. Ej kontrollerbar backventil. Endast för vissa tillämpningar i bostäder.


Propp för funktionskontroll. Tryck och temperatur max arbetstryck: se tabell. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs.

Lodrätt monterad rördetalj med luftintag som stängs vid flöde. Ventilen har integrerad avstängning med kulventil och backventil , vilket säker- ställer öppning även vid låga differenstryck. Max skyddstäckning för vätskekategori 2. Kontrollerbar backventil. Tryckklass PN 1 max arbetstemperatur 95`C.


Energis Intyg, Intyg för installation och funktionskontroll av återströmningsskydd ( Bilaga 3). Fastighetsägaren ansvarar för att det undertecknade intyget skickas till Borgholm Energi. Två backventiler och en mellanliggande kammare . Beroende på var du bor så kräver Vv en kontrollerbar backventil , så gör du om detta skall du sätta dit en sådan som någon påpekade. Oct Huvudmannen har utfärdat råd och anvisningar för tillämpning av ABVA, bl. Under rubriken Typ av återströmningsskydd an- förs bl.


För permanenta hushåll, fritidshus och därmed jämförbara utrymmen krävs att en kontrollerbar backventil av typen EA har . Sprinkleranläggning med vatten. Vattentäthet hos ventil- huset vid tryck uppgående till bar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung