Dränera med isodrän

Kontakta oss om du har fuktproblem i källarväggar eller problem med dränering vid husgrund. Dränab AB - din expert på dränering och fuktskydd Dränab AB tillhandahåller kompletta. Har planer på att dränera om vårt souteräng hus där ca av huset är under mark.


Dräneringsskivor – kostnad och funktion – isodrän och andra typer. När det kommer till att dränera källaren eller husgrunden så är materialpaketet en viktig del. Den viktigaste delen i dränering av källare är dräneringsskivan.

Vilka typer av dräneringsskivor och materialpaket för dränering av husgrunder . Denna artikel är skriven för dig som ska dränera din husgrund eller källare. En otillräcklig dränering gör att man på sikt kan få problem med fukt i källare eller i husgrunden. Vissa förespråkar en tvåskiktslösning istället för isodrän men det kräver mer arbete vid monteringen av dräneringsskivan. Bor man nedanför tex ett barg där vattentryck ligger på grunden ska man ha platonmatta annars går det bra med isodrän. Vårt hus ligger nederst i en backe o över oss ligger de två hus, ska vi då ha Platonmatta?


Det du behöver räkna på för materialkostnaden vid en dränering är grus (singel), dräneringsrör, eventuell isolering (t.ex. isodrän , pordrän, platonmatta). Har du ett hus på 1kvm, där varje vägg är meter lång blir det alltså 40 . Så funkar dränering med Isodrän.

I korthet kan man säga att . Skivan är fukttålig, har hög dräneringskapacitet och har god värmeisolerande funktion. Så ser det ut, lager efter lager. Kompletering av isodrän mellan första delen vi isolerade och isoldrän på sulan. Källarväggen är nu fuktsäker. Terrarex är nu certifierade för dräneringsarbeten med ISODRÄN.


Produkten har alla de tre egenskaper som krävs för ett komplett fuktskydd : dränering , kapillärbrytning och värmeisolering. Det spelar ingen roll vilken slags. Vi finns i Stockholm och föreslår dränering med ISODRÄN , en kapillärbrytande och värmeisolerande dräneringsskiva som effektivt dränerar och torkar ut dina källarväggar. Vid mycket djupa grunder skall filterduk alltid utföras utanför. Dränering som skapar starka byggnader.


Vi engagerar oss i varje projekt, för att finna den optimala lösningen just för Dig. Vi har många års erfarenhet av markarbeten. Vi kvalitetssäkrar arbetet genom fotodokumentation och lämnar års garanti.


Säkra funktioner inom isolering för källarväggar. Utförandet av en dränering av din källare gör att din källarvägg blir torr och isolerad samt att vattnet som . ISODRÄN -skivan är produkten för dig som söker ett energisnålt fuktskydd.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung