Inbrott förråd

Har du blivit utsatt för inbrott i bosta källare, garage, förråd , fritidshus, kontor eller andra lokaler. Alla försäkringsbolag ersätter stölder genom inbrott i hemmet. För att försäkringsbolaget ska anse att det är fråga om ett inbrott krävs som regel spår efter inbrottet, till exempel brytmärken eller ett förstört lås. Har tjuven kommit in med nyckel blir det däremot en bevisfråga om det skett någon stöld eller inte. Ett av kommunens förråd på Verkstadsgatan har utsatts för ett inbrott.


Tjuvarna tog sig in i utrymmet genom att bryta upp en dörr.

Saknas efter inbrottet gör en borrmaskin, lövblås, skottkärra, mobiltelefon, bensinkort och tre grästrimmers till ett okänt värde. Polisen har inte säkrat några spår och har ingen . Under helgen har någon eller några gjort inbrott och rotat runt i olika förråd på en avdelning på Centralsjukhuset i Karlstad. Det är ett hyreshus som har haft inbrott i källaren, därför det är åtta förråd som är drabbade, säger Peder Johansson, kommunikatör hos polisen. En polispatrull har varit vid platsen för utredningsåtgärder och . Den senaste veckan har flera personer drabbats av inbrott i förråd och källare på olika håll i kommunen. Råd och tips om hur du gör för att skydda dig mot inbrott och stöld.


Ett misstänkt inbrott ska ha skett i ett förråd i Sundsvall. En person läste om att det hade varit inbrott – och tittade till sitt egna förråd.

Då upptäckte hen att det saknades två resväskor och att det var allmänt stökigt i förrådet. Under förmiddagen har polisen larmats om att det har varit inbrott i flera förråd efter Lagmansgatan i Strömsund. Fyra inbrott i källarförråd och ett villainbrott har anmälts efter helgen i Tomelillatrakten. Kvinnan hittades död på en gård en kväll i början av augusti. Kort därpå greps hennes bror, en man i 60-årsåldern, som sedan dess suttit häktad medan utredningen pågått.


När den senaste häktningsfristen nu gått ut står det klart att åtal ännu inte kan väckas. Mellan den november och december ska någon eller några ha brutit sig in i ett källarförråd på Nils Holgerssons väg i Trelleborg. Inbrott i förråd – hänglås var uppbrutet. Hänglåset till dörren ska ha brutits upp och det ska ha varit stökigt inne i förrådet.


Om någonting har stulits är i nuläget . Hur inbrottet har gott till är ännu oklart. Eventuellt har man stulit en åkgräsklippare, säger Margita Johansson, . Tjuvar har gjort inbrott i ett förråd på Krabbskalsvägen. Någon gång under förra veckan har någon brutit sig in i ett uthus vid ett fritidshus i Sidensjö.


Enligt anmälan ska ett vittne ha sett misstänkta fordon. Ett 20-tal förråd i två trappuppgångar på Hagagatan uppges ha utsatts för inbrott under julhelgen. Jag har blivit av med saker till ett värde på 15.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung