Årer til gummibåt

Lagerbeholdning nettbutikk: Se lagerstatus alle butikker. Legg til dine favoritter. Trykk her for å logge inn.


God kvalitet, med aluminiumsskaft og . Kjøp Årer til gummibåt her – vi sender fra dag-til-dag.

Her får du Årer til gummibåt til kun 21NOK med dager FULL returrett. Stor utvalg i Årer og padleårer hos MarineOnline. Service med et smil og levering af Årer og padleårer raskt over hele Norge.


God stabilitet, gjennomtenkt funksjonalitet og høy brukervennlighet. Den smarte konstruksjonen med oppblåsbar dørk gjør båten lett å sette sammen og stue bort. Leveres med luftpumpe, årer , reparasjonssett og . Bestway Båtset Hydro-Force er en superfin oppblåsbar båt med tilhørende årer som gjør at du kan padle deg frem i vannet!


Ta en liten båttur på havet eller padle en tur i bassenget hjemme!

Vi har nå Årer til gummibåt fra Finn. Perfekt for solfylte sommerdager! Ta en tur ut på sjøen i denne flotte gummibåten fra Intex!


West System Norge AS er Skandinavias største forhandler av gummibåter og utstyr og reservedeler til disse. Vi lagerfører til enhver tid over forskjellige gummibåtmodeller. I vår butikk arbeider det voksne fagfolk som har flere års erfaring i båt på sjøen. Vi vet hvilke kvaliteter som er viktige å prioritere på vannet , og vi deler . Det er enkelt å sette opp og er ideell for grunt vann.


Gummibåtåre i aluminium med åreblad i plast. Laget av høykvalitets materialer, er båten solid og holdbar og motstandsdyktig mot saltvann og sollys. Det oppblåsbare gulvet gir en helt jevn overflate som bidrar . Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp.


Best Way gummibåt med årer og pumpe 196cm x 114cm. Oppblåsbar båt med tilhørende årer og pumpe. Sjekk beholdning i butikk. Standar årer for gummibåt.


Sammenleggbar for enkelt å bringe med seg.

Inkludert gummiring for feste inn på båt. Sunde - Bestefar (CD) (Signert Utgave). Kruttrøyk - Den Komplette Filmsamlingen (5DVD)-Gunsmoke. Padleåre, teleskopisk 50- 1cm. Tenk å legge ut fra strandkanten eller brygga i sin egen oppblåsbare gummibåt sammen med en venn!


Finn ditt barns favoritt i vårt utvalg av fargerike og morsomme gummibåter til barn. Tre luftkammer og et indre kammer. Båten har plats til fire voksne.


I båten er det plass til voksen og barn ( max 1kg).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung