Slamsugning kungälv

Renova samlar in hushållsavfall i Kungälv på uppdrag av Kungälvs kommun. Renova hjälper dig med alla typer av uppdrag inom slamsugning och högtrycksspolning. Vi har även tillstånd och resurser att ta hand om flytande avfall som klassas som farligt avfall, till exempel o. Ragn-Sells är kommunens upphandlade entreprenör för alla tömningar av slambrunnar, slamtankar, fosforfällor och fettavskiljare i Kungälvs kommun.


Tömning av ditt enskilda avlopp ska ske minst på det intervall som ditt tillstånd från miljöenheten anger. Telefonnummer, karta, vägbeskrivningar, öppettider och gratis årsredovisningar för slamsugning i Kungälv.

Cleanpipe är ett fullserviceföretag inom AVA- avlopp, vatten och avfall. Vi hjälper er med allt från slamsugning och högtryckspolning till filmning, infodring av ledningar och transporter av farligt avfall och torrsug. Tillsammans på Underhållsmässan! Låt inte ispluggar eller annan orsak stoppa era avlopp. Vi håller en av marknadens lägsta priser där sätter vi gärna upp serviceavtal för kontinuerligt underhåll.


Inga uppdrag är omöjliga för oss. Vi arbetar med allt från hustvätt,oljetankrengöring. Många av våra kunder väljer en helhetslösning där vi både hanterar avfallet samt erbjuder kompletta VA-lösningar för rörinspektioner, slamsugning och spolningar .

Slamsugningsbilens användningsområden. Lediga Operatör jobb i Kungälv på Indeed. Vi strävar efter att vara din helhetsentreprenör gällande avloppsteknik och närliggande tjänster! Våra verksamhetsområden är Göteborg med en radie på ca mil – Kungälv , Varberg, Kungälvsköln, Borås, Alingås och kringliggande kommuner. Vi har jour dygnet runt – året om, det innefattar även helgdagar och storhelger!


Sökresultat för SLAMSUGNING i området KUNGÄLV. Tyvärr hittade vi inget företag. Prova med ett annat sökord eller minska antalet sökord i fall du har angett fler än ett.


Apr För en dryg vecka sedan gick Kungälvs kommun ut med ett pressmeddelande om att man gjort en lyckad upphandling av sophantering och slamsugning i kommunen. Denna upphandling visar att konkurrens lönar sig, säger kommunstyrelsen ordförande Anders Holmensköld (M). Ramavtalet avser slamsugning , spolning och rensning av avloppsledningar m. Som tilläggsarbeten kommer det att förekomma akut spolning och slamsugning av brunnar och ledningsnät.


Missing: kungälv SRAB Stenungsunds Renhållning AB i Kungälv. Translate this page Kungälvs Transporttjänst AB är numera en del av Renova AB, med uppdrag att organisera och utföra renhållning, containerservice, slamsugning , återvinning och insamling av miljöfarligt avfall.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung