Brandarmatur

Vårt breda sortiment av brandarmatur och tillbehör är utformade med högsta kvalitet och funktion i åtanke. Baserat på Prestos mångåriga erfarenhet av brandskyddsutrustning kan vi erbjuda ett komplett sortiment men även rådgivning och konsultation inom området. Vi har varit återförsäljare för TA brandarmatursortiment sedan mitten av 70-talet. Den långa historiken har gett oss en stark position och en gedigen kunskap.


TA´s speciallegering PRESSAL kombinerar lätthanterlighet och låg vikt med slitstyrka och god korrosionshärdighet.

Dafo är sedan lång tid en av . Genom att fortsätta använda sidan utan att ändra inställningarna i din browser medger du att vi använder kakor. Läs vår sekretesspolicy om kakor och andra liknande tekniker. Kopplingar lämpliga som brandarmatur samt för att klara svåra förhållanden beträffande korrosion, t ex ombord på fartyg. Någonting gick fel när priserna hämtades. Brandarmatur och švrig utrustning pŒ Brissmans brandredskap AB.


Till inköpslistan Töm inköpslista. Ventilerna är självdränerande och därför frostsäkra.

Smalslangsuttaget har lättmanövrerade kulventiler för betydligt lägre tryckfall. För att skydda kulventilernas . Ragnarssons Brandservice AB. Artikelnummer, Diameter inlopp kopplingsdelar mm, Diameter utlopp kopplingsdelar mm, Material.


S-I-G är ett företag som i samarbete med Interfire AB arbetar med brandarmatur på export framför allt i västeuropa. Den brandarmatur som tillverkas av TA är unik i sin kvalitet och funktion, avsikten är att vidareutveckla sortimentet med till Nordeuropeiska räddningstjänsten anpassade produkter. Brand Armatur für Titrierapparat nach Dr. Schilling fürml Produkte Startseite.


Samlingsfoldern innehåller bland annat utökad information avseende produkter och bestämmelser för stigarledningar. Base- rat på Prestos mångåriga erfarenhet av branskyddsutrust- ning kan vi erbjuda ett komplett sortiment brandarmatur. Denna folder ger en överblick över sortimentet. Grenrör med stor kapacitet och en låg vikt tack vare att alla metalldelar är tillverkade i aluminium.


Dessutom är de enkla att hantera. Max arbetstryck: 2mVp = bar. Byxgrenröret har en genomtänkt och kompakt konstruktion med minimerade tryckförluster.


Ingångarna är försedda med klaffbackventil samt svivel. No language localisation is found.

The website does not use iFrame solutions.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung