Svivel vatten

Svivel inv-inv tema rostfri axel. Artikelnummer, Annan info. En svivel fungerar vanligtvis genom att ansluta den till ett inlopp och kopplas fast till en annan mekanism, samtidigt . Tillämpning: Högtryckskopplingar, slangtrummor, hydraulikkopplingar etc. Egenskaper: Kullager med teflontätningar för fri rotation.


Handla hydraulik svivlar hos Swedol AB - Hög kvalitet till proffs och trygga leveranser med stor kunskap.

Ledad snabbkoppling som ger större frihet vid arbete med luftmaskiner. Välkommen till oss på Jula! Solid konstruktion med två glidlager. Finns i olika utföranden och dimensioner. Observera att bilden och produkten kan skilja sig i utseende.


Rak svivel med invändig (mutter ) x invändig BSP gänga. För anslutningar av gummislangar i mm. Produktblad sertokopplingar-i-pvdf.

A G, ART NR, BRUTTOPRIS . Ad×d bar, ART NR, BRUTTOPRIS, PRISGRUPP. SVIVEL MED SLANGANSLUTNING. Ventil med smörjrör och munstycke. Monteras mellan slang och fettpistol. Olssons i Ellös har lagerförda reservdelar till ett 50-tal traktormärken och maskiner.


Teknisk beskrivning och egenskaper Ledbar svivel för tryckluft. Chassit har rundade kanter för att minska slitaget på slangen Du får en utmärkt prestanda med en svivel med högt flöde och ett större chassi utvecklat för grövre och längre slangar. För att säkerställa lång livslängd har slangrullen en pulverlackerad finish för att klara slitage och tuffa förhållanden.


Ett annat exempel är en . Automatiska slangvindan av typ V är lämplig för överföring av luft och vätskor vid flera olika tryck och temperaturer. Slangen rullas upp automatiskt men kan av användaren stoppas i vilken längd som helst. Konstruktionen är av varmgalvaniserat stål och pulverlackerad . Slät, elegant och flexibel.


Används i stället för den vanliga fasta Hona-Hane skarven. Då denna är med svivel koppling så är den smidigare att installera då den kan rotera. Kraftig slangupprullare för luft, vatten , olja, diesel och smörjmedel.


Stor öppen slangrulle tillverkad i pressgjuten pulverlackerad aluminium vilket gör rullen mycket robust och korrosionsbeständig.

Hanterar långa och tunga slangar utan problem. Your safest choice of hoses and fluid connectors! Hydroscand can offer you the broadest selection of hoses and connectors within both hydraulics and industry. We also have a large selection of accessories.


At any of our depots, our experienced staff can always give you quick and professional service. Axeltätningar och rotationstätningar används vid vridande eller roterande komponenter för att behålla smörjvätskan och samtidigt hindra smuts och vatten från att tränga in. Trelleborgs program av tätningar för rotation inkluderar den .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung