Thetford kylskåp felsökning

Den breda servicepanelen har väldefinierade symboler och är enkel att använda. Och ännu bättre, kontrollpanelen lyser när den används och . Leta i Frågor och svar efter svar på din fråga. Hittade du inte det du sökte efter?


Skicka din fråga till oss via kontaktformuläret. Köper inte detta påståendet visst måste man kunna sätta in saker .

Jag tycker det har börjat uppföra sig underligt när jag kör det på gasol. På 230v funkar det utmärkt. Det startar, går ett par minuter. Nuvarande problem är att dörrarna spricker utanpå. Uppe och nere finns hårfina sprickor från 1mm till cm.


Detta är 3: e paret dörrar med samma fel. Någon av er som har eller har haft samma problem? Problemet med kylskåpen kan i värsta fall ge ett gasläckage i vagnen.

Danska Hobby har på sin hemsida en möjlighet att via serienumret kontrollera om . De mindre kylskåpen har Electric-manövrering där du enkelt ställer in önskad driftkälla via LED-displayen. Detta beror på att gasol är tyngre än luft. När lufttemperaturen minskar, ökar förhållandet mellan vikten av gaserna (luft och gasol) ännu mer. Thetford till både husbil samt husvagn! Det finns även pris från en butik.


Jämför Kyl-Frys sida vid sida. Om ett problem inträffar kan en felkod på. För nedanstående felkoder ska du först läsa. DeLuxe line refrigerators with control knobs.


All refrigerators which are supplied WITHOUT the LCD display control panel. Manual Energy Control (MEC) Piëzo (V85). Magnetventil i campingvogne skal tømmes for vand for at undgå frostsprængning. Vi gratulerar dig till köpet av din nya HOBBY-husvagn. Det förtroende du ger oss är vår sporre och vår skyldighet att år för år förbättra våra husvagnar med nya idéer, tekniska innovationer och prak- tiska detaljer.


Vi vill ge dig den perfekta inramningen av de bästa dagarna under året i form av välut- rustade och väl utprovade . Ett val som Ni inte behöver ångra då det är vår fulla övertygelse att husvagnen kommer att motsvara Era ställda förväntningar.

KABE-vagnen är konstruerad och tillverkad med all omsorg som är möjlig. Genomtänkta planlösningar med kvalitetstänkande in i minsta detalj gör att Ni kommer .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung