Vvs ingenjör utbildning göteborg

Just nu tävlar arbetslivet om nyutbildad personal! Målsättningar med utbildningen VVS - ingenjör. Efter avslutad utbildning ska man: Kunna projektera och . Utbildning till VVS - ingenjör. Som VVS - ingenjör skapar du energieffektiva och väl fungerande inomhusmiljöer för människor att arbeta och bo i.

Arbetsmarknaden är glödhet, det råder stor brist på VVS-ingenjörer! Tekniker- och ingenjörsutbildningar som snabbt leder till jobb! Stockholm Newton (Yrkeshögskola). Denna utbildning passar dig som är tekniskt intresserad och vill arbeta med teknik.


Det är en stor brist på VVS-ingenjörer på grund av den ökande nybyggnationen av bostäder och andra fastigheter samtidigt som många av de gamla fastigheterna . Den 2-åriga utbildningen med två LIA-perioder (lärande i arbete) är kostnadsfri och CSN-berättigad. Att ta emot en student på lärande i arbete (LIA) är ett bra tillfälle för både företag och student att lära känna varandra.

De flesta studenter börjar jobba där de har gjort LIA. VVS- utbildningar i Sverige och utomlands. Vill du jobba i byggbranschen? VVS står för värme, ventilation och sanitet och är i stort behov av kompetent personal.


I listan nedan finns utbildningar som Fastighetstekniker, VVS - ingenjör , underhållstekniker och många fler. STI- Ingenjör VVS -projektör. Ventilation, värme och sanitet ( VVS ) är ett av de mest efterfrågade kompetensområdena inom bygg- och konsultbranschen idag. Efter genomförd utbildning har du kunskaper, färdigheter och kompetens som gör att du kan ta ansvar i rollen som projektör, konstruktör, uppdragsledare och projekteldare inom konsultföretag, . Du lär dig att ansvara för ett VVS -projekt, både projektering och installationsarbete. Här får du upprätta VVS -ritningar och hantera styr- och reglersystem.


Om du tycker om projektledning och problemlösning är detta en utbildning för dig ! Som arbetsledare har du översikt över hela processen samt koordinerar och planerar arbetsuppgifter. Bli en del av framtidens energiutveckling. Du kan arbeta både inom bygg – och anläggningsbranschen eller på konsultföretag.


VVS-ingenjörutbildningen är framtagen i nära samarbete med arbetslivet, både vad gäller teoretiska ämnen och praktik.

Det är i dagsläget en stor brist på VVS - ingenjör , så efter avslutad utbildning kommer du minst sagt vara efterlängtad. VVS - INGENJÖR på distans från Campus Nyköping. De som läser den har tidigare arbetslivserfarenhet eller utbildning inom VVS-området. Lärande i praktik (LIA) är en mycket viktig del av utbildningen och utgör ca en fjärdedel av. Omfattning 4poäng (ca år).


Examen Yrkeshögskoleexamen. Undervisningsspråk Svenska och engelska. Kvalifikationsnivå (SeQF) 5. Stöd i svenska med yrkesinriktning Ja.


Yrkeskategorier som är aktuella efter genomgången utbildning är bland andra VVS - ingenjör och VVS-projektör, konstruktör av värme och ventilationsanläggningar, VVS-designer, drift- och underhållsingenjör, projektledare vid byggnationer. Som ingenjör inom VVS kan du jobba som projektör där du ansvarar för projektering och installation av VVS-system. I ditt yrke som VVS - ingenjör arbetar du med att designa och.


Motsvarande kunskaper och färdigheter, förvärvade inom exempelvis annan utbildning eller yrkeserfarenhet. Urval sker genom särskilt prov. Har du ett stort teknikintresse och brinner för problemlösning?


Att plugga till VVS-konstruktör Campus Lidköping. Vad är en Yh utbildning ?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung