Vvs rörmokare utbildning

Gillar du att jobba med händerna och vill ha ett rörligt och socialt jobb? Där kommer du att träffa yrkesmän som tillsammans med lärare från skolan handleder dig och kontrollerar att du får de teoretiska och praktiska kunskaper som krävs. Ventilation, värme och sanitet ( VVS ) är ett av de mest efterfrågade kompetensområdena inom bygg- och konsultbranschen idag. VVS -Ingenjör Campus Varberg.


Gå Movants vvs -montörutbildning!

Letar du efter utbildning inom - VVS. Förkortningen VVS står för värme, ventilation och sanitet. Ofta arbetar du med olika slags värmepumpar, värmepannor, golvvärmesystem och styr- och reglerutrustningar. Arbeta med service, ombyggnad och nybyggnation. Detta är en utbildning för dig som är praktiskt lag tycker om att arbeta med händerna och med människor.


Du kan ibland komma att jobba i obekväma arbetsställningar så en bra fysik är ett plus. Hur går utbildningen till?

Du får träna på det du lär dig via böcker genom praktiska övningar. Du gör även praktik på en. Vill du arbeta inom VVS i framtiden?


Kika då på denna utbildning , här får du fördjupade kunskaper i installation, service och underhåll av till exempel värme- och sanitetssystem. Denna utbildning kan leda dig . Här finns YH-utbildningar som matchar Vvs -montör. Hitta din utbildning på AllaStudier. I dag finns det flera olika typer av material som används inom VVS.


Det kan vara allt från järnrör, till kopparrör och plaströr. Därför måste du kunna arbeta med alla typer av material som kan förekomma. Vid installationer i nybyggen. Se gärna Skolverkets film 60 . Du får bland annat kunskaper om hållfasthetslära, beräkningar inom mekanik,. Driftingenjör inom kyla, VVS och energi.


Yrkeshögskolan i Eslövs kommun. En tvåårig utbildning med teoretisk inriktning som vänder sig till dig som vill .

Efter utbildningen söker du anställning som lärling i ett företag. Efter cirka två år som lärling avlägger du branschprov för att bli branschcertifierad . VVS är en förkortning för värme, ventilation och sanitet. Utbildningsstart: januari och 23 .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung