Utdragbar slang

För flexibel anslutning av WC-stol till avloppsrör. Lämplig vid sidoförflyttning. Bör demonteras vid rensning. Med utdragbar slang 295–6mm. Hyllplats: Välj varuhus Loading.


Slut Begränsat lager I lager. JAFO WC-STOS UNIVERSAL FLEXIB. WC- stosen bör demonteras vid rensning. Polyesterväv skyddar det inre röret, hållbar och tillförlitlig. Flexibel och expanderbar vatten slang , från meter till meter vattenslang.


Praktisk trädgårdsslang som expanderar till gånger sin ursprungliga längd. Extremt låg vikt, Aldrig mer trassel. Lätt och enkel att förvara.


Det är en egenskap som Flair köksarmatur innehar till fullo - inga onödiga utsmyckningar i en mycket smart design. Fullt utdragen fungerar den lite som en gummisnodd och är därför inget alternativ när Du ska städa hela bostaden. Jag är ute efter att byta ut vår köksblandare mot en ny blandare med utdragbar pip, men problemet med många av blandarna med utdragbar pip är att slangen brister i kvalitet.


Jag har sett blandare som är mindre än ett år gamla, men slangen ser ut som en raggig huggorm. Det finns också minst en tråd här . Utdragbar dusch brevid toalettstol? Mora Cera Ess med utdragbar handdusch, DM.


Produktinformation: Förkromad mässing. Med diskmaskinsavstängning.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung