Vattenläcka stockholm

Vill du anmäla utebliven hämtning så loggar du in och använder vår e-tjänst ” Hantera din sophämtning”. Du kan även använda formuläret eller ringa kundtjänst på telefon. Den är normalt sett placerad meter utanför fastighetens tomtgräns. Map DataImage may be subject to copyright.


Vattenläcka i Balingsnäs.

Händelse:Trasig vattenledning. Plats: Glimmervägen Huddinge. Här kan du hämta vatten: Mellansjöbacken Huddinge Moränvägen Huddinge. Förväntat klart:Under dagen.


Berör även: Närliggande . Stor vattenläcka i Årsta – nio gator drabbade. Genrebild på en vattenläcka. Hushåll på nio gator i Årsta är utan vatten efter att en trasig vattenledning orsakat översvämningar på Årstabergsvägen.

Långa bilköer efter vattenläcka i Söderort. Men flera av de förskolor som ligger i området har nu fattat beslut om att stänga. Förskolorna Sturehill, Svängen, Berget och Höjden har varit tvungna att . Skadan förväntas vara reparerad senare under dagen. När vattnet väl släpps på bör man låta det rinna en stun då det kan vara missfärgat. När jag kom hem så var det massa vatten överallt, det rinner som en flod nerför hela Skulptörvägen.


Det ligger en kiosk vid gatan och vad jag såg så kom det vatten från undersidan av deras altan. Busshållplatserna Nybodahöjden och Sjöviksbacken är . Mitti skriver även att flera förskolor i området fått stänga. För vissa hushåll kan det dröja hela dagen innan vattnet är tillbaka.


En stor läcka, troligen från ett brustet rör, har lagt korsningen Norrbackagatan-Rörstrandsgatan under vatten. Arbetet med att stoppa läckan pågår just nu. Det verkar spruta ut från någon brunn, men det är nog inte avloppsvatten för det luktar inte illa, säger Gustav Frederiksen. Längs en väg i Gröndal vid sjön Trekanten har det skett en . Det gör att vi måste stänga av rummen för fuktsanering.


Rummen kommer inte att vara tillgängliga att boka under kommande vecka. Mer information kommer när .

Läckan beräknas bli åtgärdad under dagen, men för tillfället är boende på Huvudstalundsvägen och. Varje dag, året runt förser vi miljoner stockholmare med rent och gott kranvatten, renar avloppsvatten och ser till att avfallet tas om hand. Tillsammans med invånare, företag och andra . Gratis, snabbt och tryggt.


Här berättar vi mer om hur man upptäcker, förebygger och åtgärdar vattenläckor. En vattenläcka kan uppstå på flera sätt – den kan drabba huvudledningen och den kan dyka upp inom fastigheten, ofta helt utan förvarning. Därför kan det vara mycket fördelaktigt att veta vad du ska göra om läckan dyker upp . UPPDATERAD) FARSTA (planerat).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung