Geberit monolith gulvstående

Den elegante formgivning og den høje kvalitet af materialerne skaber et harmonisk samspil mellem rum og toilet. Danmarks bedste VVS telefonsupport på nettet! Klart valg til dit velvære-badeværelse.


Gratis fragt til nærmeste Sanistål butik gælder for størstedelen af sortimentet! Find den bedste pris i dag.

Til udskiftning af gulvstående toile med udvendig synlig cisterne og afløb i gulv. Geberit monolith cisterne hvid. Til afløb i væg, hvis afstand fra gulv til midt afløb er cm.


Til montering på færdigt gulv. Produktbeskrivelse Utenpåliggende sisterne som erstatter gulvstående toaletter Monteres uten. Med dobbelt skyl i højre side, øverst.


Anvendes til udskiftning af gulvstående toilet med udvendig synlig cisterne og afløb i gulv.

Kan anvendes til afløb i væg, hvis afstand fra gulv til midte afløb er cm. Advarsel: Sidste enheder på lager! Norges beste VVS telefonsupport på nettet! Toalettmodul for et gulvstående (inntil vegg) toalett.


Inkluderer ytterligere funksjoner for luktavsug, soft-touch spylebetjening og praktisk nattbelysning. Frontpanel i sikkerhetsglass, sidepaneler og deksel i børstet aluminium. Tilkoplinger for skylling, avløp og vanntilførsel er inkludert i leveransen.


B: 4x d: 1x h: 1cm. I forbindelse med udskiftning af gulvstående toilet med udvendig synlig cisterne og afløb i gulv. Det eneste du har brug for er en VVS-installatør.


Sisterneløsning, som kombinert med en gulvstående WC-skål passer til eksisterende avløp i gulv og kan erstatte et tradisjonelt gulvstående toalett. Kan tilsluttes eksisterende avløp og vanntilslutning uten større . Douchetoilettet er nemt at montere og kræver ikke flytning af de eksisterende installationer. Krever ingen ytterligere inngrep i bygningsmassen, er rask å installere og imponerer med sitt rene, plassbesparende design.


Monolith Plus egner seg spesielt godt i kombinasjon med det gulvstående AquaClean Sela dusjtoalettet, dersom . Enkelt å installere for en småhandy kar?

Kan man bruke alle gulvstående toalettskåler? Monolith kan kombineres med keramiske produkter fra flere produsenter. Finnes i fargene, sort, hvit og umbra.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung