Gravyrpenna trä

Lämplig för gravering på metall, glas, plast etc. Levereras med totalt st kulformade diamantslipstift Ø 1-mm med skaft Ø mm samt sexkantnyckel för byte av verktyg. Pennan som graverar och skriver på metall, trä , plast, gips, glas och alla förekommande bergarter, så som bland annat marmor och granit. Lämpar sig även utmärkt för gravering i härdat verktygsstål.


Smart gravyrpenna som fungerar på de flesta underlag. Skapa, mönster, skriv texter eller märk dina ägodelar med ditt namn.

Elektriska och tryckluftsdrivna gravyrpennor i flera modeller. Lättanvänd som en vanlig penna. Gravyrpenna för märkning av trä , glas, smycken, metall, stål, trä och verktyg. Vi har även märkmaskiner och stämplar.


Tjosan har graverat lite av och till med min dremel (orginal såklart) men nu känns den en aning klumpig, så jag är ute efter något smidigare och mer lätthanterligt för detaljerna. Jag ämnar mest gravera i metall (ej härdade) trä , horn, glas och förmodligen plexi eller motsvarande. Liten och praktisk gravyrpenna.


Perfekt för gravering av glas, metall och mycket mer. Pennan graverar och skriver på metall, trä , plast, gips, glas och alla förekommande bergarter, bl.

Tryckluft gravyrpenna för enkel och smidig gravyr skrivning. Lågft ljud och låga vibrationer. Proffsmaskin för många olika arbetsområden. Smidig och lätt att använda. Två olika utbytbara sliphuvuden medföljer.


Drivs med st AAA-batterier som. Körnare som är perfekt till att göra punkter och prickar över Å, Ä och Ö med. Praktisk förvaring för dina bokstavsstansar. Gravera själv hemma med denna penna.


Tack vare denna gravyrpenna kan du själv gravera hemma. Håll gravyrpennan som en penna med tummen på kontrollknappen. Denna ger dig möjlighet att identifiera och anpassa många artiklar. Hölje av glasfiberstärkt POLYAMID. Transformator medföljer ej.


Tekniska data: ågvoltspäning – V. Lätt använd gravyrpenna idealisk för att gravera metal, glas, trä , keramik med mera. Bekvämt handtag för bättre kontroll och designad som en penna. Batteridriven (st AAA batterier, medföljer ej!) runda diamant tips nit och verktyg för montering ingår. Håll i gravyrpennan som du skulle hålla i en penna, med antingen .

En smidig, batteridriven gravyrpenna med diamantstift. Håll verktyget som en vanlig penna och tryck på den känsliga aktiveringsknappen för att starta. För det roterande stiftet över ytan som du vill.


Du kommer att spara tid och pengar!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung