Lernia vvs

Gillar du att jobba med händerna och vill ha ett rörligt och socialt jobb? Som utbildad VVS -montör är du eftertraktad på arbetsmarknaden. Där kommer du att träffa yrkesmän som tillsammans med lärare från skolan handleder dig och kontrollerar att du får de teoretiska och praktiska kunskaper som krävs. VRIG PRAKTISK INFORMATION.


Vår utbildning till VVS -montör ger dig stora möjligheter till jobb.

Lernia är ledande på VVS -utbildning. Vi jobbar nära VVS -branschen och du får en utbildning som . Komplettera din gymnasieutbildning med en kurs i VVS -teknik. Enstaka kurser på gymnasienivå är till för dig som vill komplettera dina betyg för att söka en högre utbildning, eller för att kunna söka jobb. Våra utbildningar inom VVS och fastighetsteknik är anpassade till dagens normer både vad gäller utförande och miljöhänsyn.


Hos oss får du kompetens inom allt från kylteknik, VVS , fastighetsteknik och klimatteknik. Vår lärlingsutbildning inom VVS och fastighet ger dig stora möjligheter till ett jobb inom VVS och fastighetsbranschen.

Vidare bör du ha god social förmåga då du möter kunder i vardagen och behöver diskutera olika VVS -tekniska lösningar. Slutligen bör du även ha. Du är praktiskt lagd med . Vill du arbeta med tekniska, praktiska och spännande arbetsuppgifter under stor självständighet?


Ett yrke där det finns gott om jobb. Utbilda dig då till VVS -montör. Bristen på VVS -montörer med yrkesbevis kommer att kvarstå under överskådlig tid. Ditt arbete finner du på VVS -installationsföretag,.


Läs om lernia karriärmöjligheter och lediga vvs lärare till yrkesgymnasiet umeå jobb hos lernia i Östergötland på Monster. Läs om lernia bemanning ab karriärmöjligheter och lediga VVS -montör jobb hos lernia bemanning ab i Västra Götaland på Monster. Vi söker nu för kunds räkning en duktig och erfaren VVS -montör. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Vi söker en lärare i VVS -teknik med vilja och förmåga att arbeta med människor och som trivs med att arbeta i ett team av medarbetare.


Vi söker dig som vill ha ett spännande och intressant arbete med många utmaningar. VVS LERNIA LILJEHOLMEN STOCKHOLM SWEDEN. Se Reza Jamhiris profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk.

Reza har lagt till jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Rezas kontakter och hitta jobb på liknande företag. VVS -branschens yrkesnämnd har valt att ge skolor som bedriver VVS - och fastighetsprogrammet möjlighet att blir förstklassiga.


En förstklassig skola ger eleverna en bra utbildning som förbereder dem inför . Någon som vet mer om detta?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung