Plåtnibbler jula

Elektriska nibblers och saxar. Visa filter Stäng filter. Monteras på din vanliga borrmaskin. För klippning av stålplåt, rostfri plåt, koppar, aluminium eller plast.


Välkommen till oss på Jula ! Plåtnibbler med slipbart skärblad.

Kapacitet: stålplåt mm, rostfritt stål mm. Denna nibbler kopplas på en borrmaskin eller skruvdragare och låter dig skära i plåt genom stansning. Välj butik för aktuellt pris och lagersaldo.


Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. Det är i princip samma kvalitet på dom som proffsaxar. En plåtnibbler klipper inte lika snyggt som saxarna, lättare att det blir hack och grader.


Och du behöver bara använda en nibbler till tjockare plåt, som 1. Du bör använda en plåtnibblare eller plåtsax. Finns ju speciella cirkelsågar för metall på tex jula men även den typen av klingor vill gärna hugga om man är ovarsam.

Meec från Jula och det är ju inga kvalitetsgrejor direkt men denna fungerar riktigt bra faktiskt och ger i stort sett inget gnistregn. Till takplåt är den vida överlägsen plåtnibblern och ger inga vassa spån. Det finns som bekant många olika sätt och maskiner för att våldföra sig på plåt, själv var jag till helt nyligen övertygad om att en elektrisk plåtsax vore.


Denna fråga har inget med hemmabio att höra men eftersom det finns mycket erfarenheter samlat . Jag köpte en elektrisk plåtsax fråm Verktygsboden. Jula har den också för en femhundring. En kommer Caprin att få känna av. Sen kommer jag ändå att köpa Biltemas lilla tryckluftsstickåsg, mest för att den tar vanliga bågfilsblad. Den ena saknar delar till bitshållaren.


Allt förutom de skruvdragarna är använda för privat bruk och har inte använts överdrivet mycket. Nypris på de billigaste motsvarande maskinerna på Jula skulle hamna på ca . Skulle behöva en plåtnibbler för att klippa ventilationsrör och plåtar inför montering av FTX-system och undrar om någon här har en att sälja till riktigt bra pris? Nya är dom för dyra om man vill ha en lite bättre, jag har hittat en på Jula som får duga annars, men jag föredrar en riktig :D . Jag ska bara göra små plåtar (ca 100x140cm ?) att ha som tak över lastpallskragar. X5mm stora med min gamla nibbler , och 1mm tjocka då.


En elektrisk plåtsax eller . Vi har ett stort urval av elektriska verktyg – här hittar du bland. Maskinen klarar 2mm rostfritt,.

Jag har tryckluftsdriven plåtnibbler , det går bra att klippa men vilket. Kapasitet: rustfritt stål mm, metall mm. Expert: Terry Leafty Bio: Terry. Nibbler er siste utvei for meg!


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Products without images have been hidden. Click here to show products without images. Go to the productFind similar products.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung