Vattenkrans nyckel

Nyckeln har mm invändigt fyrkantsspår. Passar de flesta fabrikat. Går till alla utkastare med lös nyckel mm. Stjärnformad med nyckelring.


Besök oss via vår webbshop, i våra butiker i. Alltså en sådan som öppnar dom vattenkranar som finns utomhus på t. Kranen som jag vill öppna med denna nyckel brukar sitta på väggen i bl. På garaget till hyreslängan finns en vattenkran som jag tänkte bruka för att skölja cykeln. Har dock inte hittat någon passande nyckel.


Det ska vara en invändig mm fyrkantsnyckel. Ja, det kan alltid vara användbart. Själv går man runt med trekantsnyckel, EL1- nyckel , EBR och trafikskåpsnyckel osv. Det är praktiskt att välja en utomhuskran med löstagbar nyckel.


Då kan man ”låsa ” kranen genom att ta in nyckeln och därmed göra den oåtkomlig för barn och obehöriga. Men häng nyckeln på en plats där du lätt och snabbt kommer åt den. Vill du inifrån huset kunna stänga av vattnet till utomhuskranen kan du montera en . För varje vattenkrans hålrum skapas en modell av san som vi sedan gjuter mässing kring.


Wecker, A 0 Nom, F235. Schlüssel (tool to lock a door,_etc.). Wasserhahn, A 0 Nom, F185. Siedlung (population), A 0 Nom, F245.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung