Nivåvippa vatten

Vår mest sålda och prisvärda nivåvippa för mindre förorenat vatten som kan starta och stoppa pumpar, reglera larm såsom överfyllnads- och torrpumpmningsskydd. Den kan kopplas direkt till pumpstyrningen eller via ett relä. Arbetsvinkeln är 110° och reglernivån bestäms av avståndet mellan flytkropp och kabelns fästpunkt . Nivåvippor Med brytande eller slutande funktion.


Flytvippa för nivåreglering, såväl i- som urpumpning.

Består av en växlande kontakt som påverkas av en stålkula innesluten i en hermetiskt tillsluten flytkropp av polypropylen. Godkänd för användning upp till 400V, varför särskild transformator ej behövs. Vippan är helt bly- och kvicksilverfri. Logga in för att se prisuppgifter.


SEMKO- godkänd för användning upp till 400V, därför behövs ingen särskild transformator. Reläkontakt A 2VAC. När vätskenivån når vippan tippar den.

Slag-och stötsäker, kvicksilverfri och miljövänlig. Helgjuten till en helt tät enhet. Inuti nivåvippan rör sig en kula fram och . Vätskan i vilken nivåregleringen sker är naturligtvis oftast vatten. Av de miljoner regulatorer som används över hela världen idag, uppskattas att nio av tio arbetar i vatten.


Håll koll på vätskenivån med en nivåvakt från Wallox. Vi har ett stort sortiment av nivåvakter för vätskor som vatten , olja och flytande gaser. Ytterligare frakt kan tillkomma om uttryckligen angivet vid respektive artikel. För infiltreringen är det bättre att den belastas med lite vatten i taget istället för mycket, lite beroende på längden o markens beskaffenhet där du skall infiltrera, infiltrationsledningen behöver ju tillgång till luft för ventilering.


Jag kör ut cirka 30- liter per gång och har en markbädd som består av två ledningar . Pumpa vatten från grävd brunn till tank med. Allt inom Golvvärme, VVS och El. Alltid Fri Frakt på Golvvärme. Nivåvakt av typ SSP är en högkvalitativ nivåvippa går ner i R1″ genomföring, Enkel nivåvakt.


Nivåvakt SSP med 5m eller 10m oljebeständig PVC alltid på lager. Kategorier: Nivåvakt, Nivåvakter för vatten , olja och andra vätskor.

Fasta partiklar på upp till mm kan passera pumpen. Den är inte avsedd för vatten som innehåller frätande eller slipande partiklar. Konstruktionen med rostfritt stål gör att E. Pumpen levereras med meter . SP Dirt dränkbara pump har en pumpkapacitet på max.


Dränkbar analog nivågivare för ren- och avloppsvatten, med.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung