Rörsvep 75 mm

Finns för både trä och stenvägg. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Genom att förborra hål och montering med plugg och . Kulör: - -, Svart, Vit.

Artikeln har lagts till i ! Leverantör: Lindab Sverige AB.

Säljes exklusive fasad stift. Tillverkad i stål för bästa hållbarhet, galvaniserad. Smart konstruktion gör monteringsarbetet mycket enkelt. Ljudoptimerat och muffat avloppssystem.


Logga in för att se prisuppgifter.

Används för att fästa stuprör i väggen. Komplett, lättmonterat och hållbart system för takavvattning. Funktionellt och estetiskt. Alla delar av svenskt galvaniserat stål (mm). Plåten kan formas och böjas utan att sprickor uppstår i . Plannja Standard takavvattningssystem passar lika bra på kommersiella fastigheter som på villan och fritidshuset.


Kilsvep ingår i Plannja Standar en perfekt kombination av estetik, ekonomi och funktion. Just mångsidigheten i olika byggnadssammanhang, god totalekonomi samt hög kvalitet och lång livsläng gör Plannja . Självrensande lövsil SLS. Du kan välja på två sorter, trä eller sten.


Träsvepet har två skruvhål och kan monteras på trävägg. På dimensionerna - 1mm är vinkeln fast, medan dimensionen mm har ett rörligt instick. För att underlätta bockningen med fall mot stupröret markerar du med en penna var krokarna ska bockas. Börja med att montera högsta och lägsta kroken och spänn ett snöre mellan dessa.


Kom ihåg att numrera krok- arna. Montera därefter övriga krokar i linje med .

Utförande muff, För fixpunkt. Dimension utvändig, 1mm. Rörsvep , För fixpunkt, Stål, Svart. Stuprören förs in i den öppna. Mellanstycke svart, 5m mm.


Varje stuprör fästes mot husknuten med minst två stycken rörsvep. Det finns rörsvep med fästen anpassade för trävägg eller tegelvägg. RÖRSVEP MED KIL, FÖR STEN UTAN STIFT. En snygg ljus framtoning som ger ett diskret utseende, som samtidig smälter in bra om takfoten är vitmålad.


SVEP KIL 75MM STEN UTAN STIFT SVART. Lövstoppare Leafguard 2m. Ränngavel till 100mm ränna. Icopal AB ingår i Icopalkoncernen som är en ledande producent av tätskikt, taklösningar och takentreprenadakti- viteter.


Därför kan vi snabbt reagera på marknadens behov och erbjuda ett väl . Inom Icopal AB satsar vi på en stark lokal närvaro samtidigt som vi kan utnyttja resurserna i en stor inter- nationell organisation. Mer traditionella rörsvep , s. Främst lämpliga där bakomliggande yta är för smal att rymma anliggningsytan för det traditionella clipet. Alla hängrännor, stuprör och tillbehör är ytbehandlade med strukturerad polyester pulverlack .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung