Slamsugningsslang

Beställ Slamsugningsslang hos Swedol - Utrustning för yrkesproffs och bästa servicen med landets största butiksnät. Nya regler är att max avstånd för slambilen till sugplats är 10m enligt Arbetsmiljölagen. Detta innebär att du som fastighetsägare måste installera en fast slang i mark eller lös slang att lägga uppe på gräsmattan när de kommer för tömning.


Vi har olika längder som passar de flesta. Det går inte bra att gräva ner gråa 75mm .

Enligt Arbetsmiljöverkets regler skall avståndet mellan slamsugningsbilen och slamavskiljaren hållas så kort som möjligt. I Sunne är gränsen meter vid en äldre anläggning och vid en ny anläggning. Klicka här för att läsa Sunne kommuns råd och regler för slamtömning.


Fraktfritt till hela Sverige av VVS varor! Sugslang 76mm består av PVC. Kopplingen kopplas ihop med slamtömnings bilen. Slangen tål att grävas ner.

Armering: Svart helinbäddad härdad PVC spiral. Utvändigt: Grå svagt korrugerad PVC med svart härdad PVC spiral. Användning: En slitstark, smidig sug- och tryckslang för transport av vatten, slam, gödsel och granulater m. En utmärkt slamsugningsslang med extrem flexibilitet. Hej, nu kräver kommunen att jag köper en slang och drar ifrån brunnen till vägen så slam-sugarbilen kan koppla på sin utrusning.


Jordbruksmaskiner, entreprenadmaskiner och redskap. Stängsel, stall, husdjur, spannmål och foder. Hus, fritid och leksaker. Vad gäller enligt Arbetsmiljöverket?


Att dra slamsugningsslang medför mycket hög belastning för chauffören redan vid några få meter. Tömningsplatsen ska därför vara så nära farbar väg som möjligt. En förlängningsslang är en slamsugningsslang av PVC (mm i diameter) anpassad för vakuum och tryck. Denna slang bör förvaras utan kontakt med solljus. Där bilens slang ska kopplas in placeras ”han-kopplingen” och vid brunnen placeras ”hon- kopplingen”.


Vi på Hydroscand vill erbjuda dig kraftfull kvalitet, från beställning till leverans.

Vårt produktsortiment är brett och håller hög kvalitet. Dessutom är mån- ga av våra produkter certifierade enligt gällande marknadsstandarder. På Hydroscand är personalen redo att serva dig och dela med sig av sin gedigna kunskap. Den bör skyddas från solljus. Du behöver även anslutningar av en typ som heter ”snabbkoppling modell 42” med slangsockel.


Slutstycken för att täta ändarna då slangen inte används. Saturno K gul köldbeständig PVC slamsugningsslang. Transportvagn med framhjuls styrning. Bur till lastpall 1kr.


Slitstark och extremt smidig sug- och tryckslang för trasport av vatten, saltvatten, gödsel, slam etc.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung