Clas ohlson sortiment

Låt oss göra vardagen enkel, mysig och rolig med tusentals produkter för köket, städskrubben, garderoben, badrummet och tvättstugan. Smarta lösningar som gör vardagen enkel och rolig både på kontoret och hemma. Produkter som enbart säljs på webben.


Inred hemmakontoret och kontoret på jobbet med smarta prylar. Här hittar du små och stora saker till skrivbord och andra arbetsplatser – anslagstavlor, dokumentskåp, pärmar, mappar, notisblock och pennor.

Likaså kontorsmaskiner som dokumentförstörare, kalkylatorer och märkmaskiner. Spegel med belysning och förstorin. Idealisk make up-spegel eller när du ska sätta i linser, plocka brynen etc. Håll koll på pengar och pass under resan. Förvaringsficka Asaklitt.


Juryn består av bland annat Linda . För en aktiv fritid – året om. Vi har prylarna som förgyller din mest värdefulla tid.

Leksaker åt barnen, verktygen som får din trädgård att blomstra och veden att klyvas. Smarta, miljövänliga och prisvärda lösningar. Därför är vi väldigt glada över att nu kunna lansera ett brett sortiment av produkter som gör vardagen med husdjur enklare för våra kunder. Vår tillgänglighet med butikslägen både i stadskärnor och i köpcentrum, i kombination men vår e-handel tror jag är en nyckel.


Sedan har vi också lagt mycket tid på att . Lampor och belysning till hela hemmet. Oavsett om det gäller belysning inne eller ute så har du genom ditt val av lampor stora möjligheter att påverka upplevelsen av ditt hem. Inomhus kan du mixa och matcha våra bordslampor, fönsterlampor, golvlampor och taklampor. Du kan också välja till downlights eller spotlights . Idag erbjuder företaget försäljning och service i fem länder via drygt 1butiker, e- handel, katalog och telefon.


Vi gör din vardag lite enklare. Bra priser ett brett sortiment och en hög servicenivå gör det smidigt för dig att med hjälp av oss lösa vardagens praktiska små problem. Våra hyllor är ständigt uppdaterade med smarta och hållbara lösningar som förenklar din vardag. Svensk Näringsgrensindelning - SNI. Clas Ohlson köper många av sina produkter från Asien och länder som Kina.


Postorderhandel och detaljhandel på Internet med övriga varor.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung