Ställdon

Ett ställdon (ibland kallad aktuator efter engelskans actuator) är en anordning som används för att styra en mekanism eller mekaniskt system. Ställdonet styrs av en signal och omvandlar denna signal till en mekanisk rörelse eller en annan fysikalisk effekt. Signalen är ofta elektrisk, men kan också vara hydraulisk eller . OEM Motors ställdon finns med motorposition i graders vinkel, inlineställdon och parallellställdon.


Det kompletta sortimentet av LINAK elektriska linjära ställdon och inbyggnadsställdon som är en del i en ställdonslösning i en mängd olika applikationer.

Ställdon 1mm, 2mm, 3mm slaglängd Välj mellan nedan eller beställ exakt de parameterar du behöver ! Mekanex har tre olika typer av ställdon : industriställdon, miniatyrställdon och elektriska cylindrar. Vi öppnar filial inom kort Bergkvara Hamn ! Tack vare vår omfattande erfarenhet och djupa kunskap inom aktuatorer kan vi tillgodose tuffa krav med hjälp av linjära ställdon , lyftpelare, roterande ställdon , styrenheter och tillbehör. Linjära Ställdon med IP Samt IP 65. Aratron arbetar med fem olika leverantörer och har marknadens bredaste sortiment av elektriska ställdon.


Vi täcker in alla kraftbehov, från minsta möjliga till de allra största.

Ställdonen finns för alla spänningsvarianter, både 12V och 24V likström, 230V samt 3-fas för industribehov. Kraftmässigt har vi små ställdon från 50N . Beställ idag, leverans imorgon! AC-ställdonen kan fås med motorer för alla spänningar. Vi har 3D-filer på alla ställdon. Termoställdon VMWC för termostatventiler och golvvärme.


Elektromekaniskt ventilställdon för styrning av 2- och 3-vägs kägelventiler i tappvarmvattensystem, värmesystem och luftbehandlinggsystem. Köp ditt linjära ställdon eller elektriska cylindrar för industrin av oss. Komplett sortimentAktuellt Sortiment. LK Adapter LK 2 VKF RF.


LK Bajonettmutter ställdon. LK Reservdelssats ställdon , HKV. THK utvecklar och tillverkar mekaniska komponenter inkluderande LM Guides, Ball Splines, Ball Screws och elektriska manöverdon för våra kunder över hela världen.


Dessutom utvecklar, tillverkar och distribuerar vi olika mekaniska produkter, fordonsdelar och seismiska isoleringssystem. Acvatix TM ventilställdon är tillsammans med våra ventiler vidareutvecklade baserat på mångårig erfarenhet från både fält och labbmiljö. Detta garanterar rätt funktionalitet, tillförlitlighet och lång livslängd.

Våra hydrauliska ställdon. Ställdon till sätesventiler. Läs mer Ställdon TA2P - Ställdon TA2P.


Vi erbjuder ett komplett och omfattande sortiment av elektriska ställdon för sätesventiler som motsvarar kraven i så gott som alla olika applikationer. Det finns såväl tre-punktsmotorer som motorer som regleras med modulerande signal, med eller utan säkerhetsfunktion, och med olika slaglängder.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung