Heno duschpanel

Självstängande duschpanel för varmt och kallt vatten. Artikelnummer: STÄDUTTAG. Städuttaget kan kopplas på kall, varm eller blandvatten beroende på duschpanel. Elektronisk självstängande duschpanel för tempererat vatten.


Ansluts till system Rada Pulse alternativt till Mono Control. Komplett med kulventil Cu.

DPSisab är en elektronisk duschpanel i robust borstad rostfri stålplåt. Den ansluts till kallt och varmt vatten CC 40mm och levereras komplett med kulventil. Termostatblandare som sitter dolt inne i panelen med möjlighet att . Panelen är utrustad med en beröringsfri sensor alt. Utförande, utvändig gänga. Samt termostatblandare med temperaturbegränsning.


Tillverkarens produktsida, - . Den har en självstängande duschventil samt en inbyggd termostatblandare och ansluts till kallt och varmt vatten CC mm.

Heno Outlook elektronisk beröringsfri sensor för duschar. Finns i olika utföranden, antingen för dolt montage eller för synlig anslutning uppifrån för CU-rör eller RiR-system dimension 15. Handikappanpassad elektronisk duschpanel med handdusch samt dold termostatblandare som sitter inbyggd i panelen. Badkar, vask och toalettstol. Kommo spegelskåp, högskåp och handdukstork.


Nytt tvättställ Svedbergs. Gardena 4Handklippare. Toalettstolsförhöjning med armstöd. TOALETTARMSTÖD Grunda - Uppfällbart. VVS artiklar ( NYA) BILLIGT.


Hejsan jag jobbar på ett mindre gym och jag har en duschblandare som är trasig, när jag trycker in den så fastnar den där och vill inte sluta spola,. Heno duschpaneler DP- DP-2S, DP-Therm, DP- DP-4S från Heno AB. Mekanisk duschpanel med termostatblandare och självstängande duschventil. MED TERMOSTATBLANDARE OCH HANDDUSCH. Snygg duschpanel i modern design.


HENO DP-2S THERM MEKANISK DUSCHPANEL. Härdat glas och ryggmassage.

Mått och mer info finns på vår hemsida Direktlänk till produkten i vår butik Om företaget. Heno dp-duschpaneler 12st varav 2st även med . DP-Sisab är en självstängande duschpanel i robust borstad rostfri stålplåt. Duschpanel till otroligt pris.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung