Mullis latrinkompost

Latrinkompost helt i rostfritt och enligt socialstyrelsens normer. Den tål att skottas ur med järnspade, den är väderbeständig och säker mot gnagare. Större behållare går att beställa. Mullis latrinkompost från Mullis Miljö. Kompostbehållare och lock av rostfritt stål med skiljevägg för växelvis användning, volym 5l.


Många undrar hur en latrinkompost ska skötas och vem kontrollerar hur.

Sveriges största veckotidning med recept, gratis spel, konsumentrå artiklar om resor, för hemmafixaren, om hälsa, stickbeskrivning och mycket mer. Ventiler med finmaskigt nät. Material: Rostfritt stål. Green Toilet 33 Green Toilet.


Behållare för direkt inbyggnad i utedass. Ett stort problem var att det blev väldigt kallt i toan, ett annat problem var att komposteringen stannade av under vintern vilket gjorde att det började att lukta. Man kan skaffa en värmekabel . Mindre och torrare avfall, mindre toalukt.

Gjord i porslin vilket ger en trevlig känsla. El krävs om toan har en fläkt. Vissa kommuner tillåter inte urinspridning, kolla med miljöförvaltningen! SkarVrÖr och toalettstol. Sven Lindéns biologiska toalett,.


Regelbunden tömning av fekaliebehållaren. Tömning av urintanken (av boende el entreprenör). Tillverkar det mesta inom rostfritt och aluminium.


Skåpmulle är en biologisk toalett, med urinseparering, i rostfritt för fritidshus med låga grunder. Observera att detta inte är en förmultningstoalett, därför behövs det t. Vid beställning av en skåpmulle fås en komplett toalettlösning . Adress: Nyhagen, Skilleby. Tillstånd enligt inlämnade handlingar beviljas för ovanstående latrinkompost med följande.


Med en sista leverans önskar vi på mullis miljö ab en riktigt god jul! Tankar, biologiska toaletter, rostfri bänk, tv-ställ. Click here to find similar products.


Go to the productFind similar products.

Ett mycket driftsäkert och hygieniskt toalettsystem för fritidshuset. Det torra toalettavfallet läggs Roslagskomposten och blir med tiden en utmärkt jordförbättrare. Det våta avfallet samlas upp i Ejektortanken och vattnas ut som guldvatten (växtnäring) i trädgården. Prisvärt, enkelt och hygieniskt! I mullis har fyra luftrännor svetsats fast på den lutande bottenbanan.


Mellan luftrännorna och bottenplattan har vinkelprofiler av stål sammansvetsats. För att få kompostera latrin krävs anmälan .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung