Vattenpump rinkaby rör

Jetpumpen är en enkel, driftsäker och mycket prisvärd pump för villa, lantbruk, sommarstuga, trädgårdsbevattning m. Rinkaby Rör erbjuder pumpar för alla tänkbara ändamål inom VVS. Välkommen in och se alla våra pumpar och pumpanläggningar! Vi erbjuder ett brett sortiment inom vvs såsom rör och pumpar. Därför lämpliga flänsar vid utbyte av gammal pump med fläns (t.ex.


Opio). Skaffa en hydroforanläggning, innehåller bl a hydrofor, pump , motorskydd m. Kan installeras vertikalt och horisontalt och i läge däremellan. Glöm inte heller motorskydd. Vi har ej räknat med något hydrofortryck.


Lägg till m lyfthöjd för varje kg tryck som önskas. Besök oss via vår webbshop, i våra butiker i Rinkaby och Jönköping. Pumpens diameter endast mm! Måste alltid kompletteras med ett motorskydd av hög kvalite. Se under rubrik Tillbehör.


Maximal tryckhöjd: 6m. Mått: L 500mm B 225mm H 230mm. Det är en Grundfoss ejektorpump. Nya finns att köpa på t ex Rinkaby rör.


Om pumpen bygger upp tryck utan problem behöver du inte byta den bara för att den är rostig på utsidan. Rosten kommer sig att kondens bildas på pumpens utsida. Ny pump heter CPE 3-XX där XX är sughöjd. Pumphus och tank i rostfritt.


Hur stor tank är lagom att ha när man har en hydropress? Finns det någon pump som är extra tyst? Tips på andra ställen jag kan kolla?


Någon med erfarenhet av den pumpen eller allmänt vad man ska tänka . För att få varmt tappvatten snabbare så kan man ju dra en liten återcirkulationsslang. Varmvattnet är ju trycksatt så det spolar ju av sig själv. Det står inget på den vilken kapacitet ringpumpen har så jag vet inte vad jag ska välja för jet- pump.


Kommer nog att beställa ifrån Rinkabyrör , en 3-fas pump. Hittar ingenstans några rekommendationer och orkar inte regga mig på något annat forum så .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung