Fatpump tryckluft

OLJEPUMP TRYCKLUFT LITER. Fatpump för adblue i polypropylen med EPDMtätningar. Tryckluftdriven fat pump. Fungerar mycket bra att pumpa olja med.


Ställbar pumphastighet för att passa olika oljor och viskositeter.

Dykrör: 2″ Utlopp: 1″ slanganslutning. Byt vevpumpen mot en modern pump idag. FATPUMP HILL AD-BLUE TRYCKLUFT. Varning: Sista varan i lager! Tillgänglig efter datum: . För pumpning av motor- och hydrauloljor.


Pumpen är underhållsfri och rostfri.

Vevpump av vingtyp för i första hand olika typer av oljor. Pumphus av gjutjärn med tätningar av nitril (NBR). Pumpröret levereras i delar vilka skruvas ihop efter behov. Lämplig till diesel, bensin och oljor upp till SAE90. Handdrivna överföringspumpar.


Utförande, För fat, Kapacitet, Material. Komplett tryckluftsdriven pump för påfyllning av smörjoljor eller liknande upp till SAE 90. Skruvfäste med gänga passande oljefat. Smarta bil-, garage- och transporttillbehör.


Elektrisk Oljepump OMP-220. Funkar till AdblueUrea. När syra och kemikalier ska pumpas är det mycket viktigt att känna till vätskans egenskaper och beskaffenhet, eftersom det spelar en stor roll för både.


För lättflytande vätskor som fotogen, oljor (upp till SAE 90) , brännoljor m. Ej för vatten och kemikalier. Med stålrör för 6 2och 2liters fat. Anslutningsmutter med G (R) 2″ gänga.

Som tillbehör kan erhållas svart PVC slang med spiralfjäder för att undvika tvärböjningar samt avtappningsrör i . Fatförskruvning med 2-gänga. Avsedd för bensin, diesel, a. Säljs för konkursbos räkning. Bud avges inklusive moms.


Visning efter överenskommelse, objektet finns i Sundsvall.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung