Avtappningsslang 50mm

Konstruktion och egenskaper Invändigt och utvändigt väder,ozon och nötningsbeständig PVC, armerad med polyestergarn. Typ 118- kan även användas . Passa på att fynda redan idag! Praktisk slang till länspumpar, dränkbara pumpar och transport av vatten där inget högre tryck behövs.


Produkten är en metervara.

Prisavvikelser kan förekomma i butik. Vi har tyvärr inte det önskade. Avtappningsslang , blå, 50mm , L=10m, PVC tryggt och enkelt med snabb leverans. För dräneringspumpar, länspumpar m. Lätt flatrullbar PVC-slang, lämplig som avtappningsslang för dränkbara pumpar och som gjutslang.


Armerad med polyesterfiber. Köp industrislang hos Swedol AB - kända varumärken och kända varumärken med noga utvalda produkter.

Lätt flatrullad slang, lämplig som avtappningsslang vid användning av dränkbara pumpar och som gjutslang. Lätt avtappningsslang till sänkbara pumpar och annan transport av vatten där in. Av platt typ, som expanderar när den vattenfylls. Vattenpumpar och tillbehör. Kondensslang transparent silikon ID= YD=1 2mm tjock.


Utforska TOOLS breda produktutbud via TOOLS Online! Hyr dina maskiner i Gävle med omnej hos oss på Hyrmaskiner. Används till avloppsrör . Brand-, länsslang, avtappningsslang , flatrullad slang. Stora ventilationsdetaljer. Moms tillkommer på alla priser.


Slang för industri och hobby - dimensioner från mm upp till 1mm. Lämplig för pumpning av orenat vatten med fasta partiklar upp till 50mm. Slangen används i avtappningsänden på vattenpumpen.


Syrafast, rostfritt stål. The product is already in the wishlist!

Tanken är att jag skall sätta en ränna och hemmagord boombox i vattnet. Därefter skall jag ha förhoppningsvis 4-5meter radie att jobba på med min slangförsedda hendersonpump. Har sett att någon har halvhårdräfflad slang.


Kan man inte använda denna 50mm avtappningsslang ? Eller blir det för högt . Se Avlopp och hitta ett stort utbud från Grundvatten pumpar varianter på VVSochBAD. Sveriges bästa VVS telefonsupport på nätet!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung