Bistro gustavsberg

Måndag: Fläskpannkaka med äpple och lingon. Tisdag: Långafilé med vitvinsstuvad purjolök och gräslökspotatis. Onsdag: Plommonspäckad köttfärslimpa med persiljemorötter och potatispuré.


Torsdag: Fiskqueneller med vitvinssås, fänkål, sockerärtor och dillpotatis. Här serveras en lång kvarterskrogsmeny med säsongsbetonade, ofta närproducerade och ekologiska råvaror. Rätterna varierar något från dag till dag, men man hit.

Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Gustavsberg, Stockholms Län, Sweden. Företaget har anställda och omsätter miljoner. Rekommenderar att boka bord innan om ni ska dit på middag.


NTLIGEN ÄR BLOMSTERTIDEN HÄR. Njut av sommarens läckerheter och drycker på vår lummiga och soliga terrass. Givetvis har vi fullständiga rättigheter. Vi har flera nyheter i vårt öl– och vinsortiment och som vanligt serverar vi en riktigt god lunch dagar i veckan – året .

Vår matfilosofi är att vara så breda som möjligt. De har lunch-, kväll- och helgmenyer samt catering. Läs mer på deras hemsida – bistrogustavsberg. Se BILDER - och läs recensioner av BISTRO GUSTAVSBERG och andra restauranger! Imorgon är det fin popup shop i Stockholmstrakten.


Här blir besöket en upplevelse med förstklassig mat och ett trevligt bemötande. El bistec con patatas hervidas, ensalada y allioli buenísimo. Här är en lista på Värmdös många ställen att välja på för hungriga magar. För öppettider och tillgänglighet för funktionshinder och barnvagn ring före besök. Många av restaurangerna är endast öppna sommartid.


Lilla hörnan Thaimat och . This place leaves you happy ! Lovely outdoor dining that leaves you quit. Hinke har verkat som krögare sedan tidigt 80-tal, och varit inblandad i välkända verksamheter både i Sverige och utomlands.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung