Läcksökning värmesystem

Vi hjälper dig hela vägen från läcksökning till skadeundersökning och avfuktning. På ett effektivt sätt upptäcker vi enkelt läckagen. Läcksökning av vattenburet värmesystem i ngelholm.


Oavsett vart du misstänker en läcka så kan våra läcksökare hitta läckan och efter läcksökningen ge förslag på hur du bör åtgärda den. Våra läcksökningar är helt enkelt ngelholms bästa! Kontakta oss för en billig läcksökning av vattenburet värmesystem i ngelholm.

Huset är ett betonghus från -med ett tvåkrets vattenburet. Värmesystemet läcker ca 4dl om dagen. Frostskydd i värmesystemet medför ökad risk för. Ledningar för vatten och värme är inbyggda i konstruktionen och där kan vi inte avgöra läckan okulärt eller indikativt.


När försäkringsbolaget Folksam fick in en vattenskada hos en kund i Kungälv gällde det att ta reda på var i systemet läckan fanns. Polygon och AK-konsult som arbetar med läcksökning med spårgas fick uppdraget och kunde snabbt identifiera läckan på en yta mindre än en kvadratdecimeter. När vår kund konstaterade . Låt inte din vattenläcka utvidga sig.


Har du problem med vattenläckage eller luftläckage kontakta oss!

Läckor i värmesystem är något vi alla gärna slipper. De orsakar ofta stor skada som kan kosta mycket pengar att åtgärda. Men många läckor orsakar större skada än vad de egentligen behöver och med hjälp av vår läcksökning behöver det inte bli fallet.


Tack vare våra många olika sökningsmetoder hittar vi snabbt en. Misstänker du ett läckage i byggnaden? Relita hjälper dig att söka efter läckaget med våra instrument och erfarenhet, vi har ett brett utbud av utrustning som krävs för att lokalisera alla typer av läckage.


Oavsett om det krävs filmning av rörledningar eller sökning med värmekamera för att finna läckaget så erbjuder vi det som . Vi har ett vattenburet värmesystem i vårt hus från 50-talet med ny fjärrvärme. Trycket sjunker hela tiden och vi vet inte varför. Kan det vara en vattenläcka?


Dessutom har vi upptäckt dåligt lukt i en garderob. Vi behöver hjälp att felsöka och ev åtgärda felet. Helst utan att behöva bryta . Förenklad täthetskontroll med luft kan göras på system för tappvatten, golvvärme och andra konventionella värmesystem med plast- eller metallrör som ska byggas eller gjutas in. Ett villkor är att systemets.


Tryckfallsjägarna utför läcksökningar på alla typer av rörsystem och – konstruktioner. Ultraljud och läcksökning. Läckage i däck och innerslangar.


Stockholm, Göteborg och Uppsala Aquademica är experter på energiläckage och dolda vatten.

Det kan handla om en fuktfläck på badrumsväggen eller om vatten som oförklarligt försvinner ut ur ett värmesystem. När det är svårt att avgöra vad som är orsaken till fuktproblemet blir det aktuellt med en läcksökning. Efter timmars drift försvann kylmediet.


En läcksökning kan gå till på olika sätt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung