Stålslang

GLOBAL PART NAME, SSC10-SS316-ML. Kort beskrivning (Distributörer), Skyddsslang Metall SSC10. Produkt familj, SSC rostfri stålslang. Stålslang AIRflex KUW-PVC-AS.


Flexa tillverkar även högkvalitativ skyddsslang i metall som ger ett starkt mekaniskt skydd för ditt kablage.

Metallslang från Flexa finns även med skärm för bra EMC-egenskaper. Användningsområdena är allt ifrån maskinbyggare till tågindustrin samt slutförbrukare med höga krav på kvalité, flexibilitet och starkt . Hos Miltronic finner du ett brett sortiment av skyddsslangar i metall av hög kvalitet. Parallellveckad rostfri stålslang. Flexibelt och robust skydd för kablar och slangar. En tätveckad slang med stor flexibilitet anpassad för de flesta applikationer.


Enkla eller dubbla lager av rostfri stålfläta förhindrar slangens förlängning och gör att den kan motstå högre arbetstryck. Köp produkter från Böjbar stålslang -sortimentet i Würth Online Shop ▷ och övertyga dig själv om kvaliteten och spännvidden för våra produkter!

Rörklammer och spännband. Magnet tratt 80mm bred med ställbar stålslang. Rostfritt stål och aluminium på förfrågan. Lägg till i kom-ihåg-lista.


Lämplig för områden inom uppvärmning och solceller. Embed or link this publication. ROSTFRI STÅLSLANG , PARALLELLVECKAD. RUSTFRI STÅLSLANGE - PARALLELLKORRUGERTE - AISI 316L MED KRYSSFLETTING I AISI 304.


Förstärkning: höghållfast två ståltrådsfläta. Ytterhölje: syntetiskt gummi i svart eller blå färg. Slangen rekommenderas inte för användning med ånga.


Det rostfria stålets egenskaper och den veckade formen gör att metallslang klarar extremt höga temperaturer och aggressiva medier i kombination med . Vi är ett företag i Sandviken som tillverkar Sotarverktyg och Rensningsutrustning för ventilation och VVS. Vi gör verktygen som du vill ha dem. I vår E-butik finns noggrant utvalda VVS-kvalitetsprodukter och badrumsmöbler som finns på marknaden. Vi vill inte sälja produkter som inte är godkända och där det inte finns reservdelar om något går fel.


Böjliga stålrör och böjlig stålslang.

Stålomspunnen balkslang flätad. Priser för sprututrustning. Prisjustering har skett på samtliga produkter. Dock är de inte uppdaterade på hemsidan. Jag ska montera längre bromsslang, pga höjning av styret.


Hurpass skillnad i feeling blir det med mytomspunnen stålslang ? Letar du efter Dricksglas till låga priser online? Handla hos lightinthebox.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung