Byta blandarfäste

Om monteringen görs enligt anvisningarna är det möjligt att i efterhand lossa skruvarna, lätta på blandare och fäste som en enhet och byta vägg- beklädnad. Det går också att dra av konorna och demontera väggbrickan och sedan återmontera med . Dra upp rören i och ut igenom väggen som bilden visar. Dessutom kan ett blandarfäste användas som fixtur. Finns det något att göra annat än att byta blandarfäste ? Det är alltså ingen packning utan kona som ska täta.


Läckage efter montage av duschblandare - Hus. Jag har monterat blandarfäste och blandare. Rören är väl förankrade så de går inte att rubba. Excenterkopplingarna skruvas på blandarfästet.


Dra åt muttrarna växelvis. Montera därefter blandaren. Byte av blandare med dold rördragning. När väggbeklädnaden är på plats kapas rören.


Kap- måttet kan variera beroende av blandarfäste (se instruktion som följer med blandarfästet). Rinkaby Rör säljer VVS, i vår webbshop. Avståndet kan variera mellan 150. Dimension blandarfäste : Anpassas efter typ av installation. Här finns blandarfästen för alla typer av blandare, takduschset och duschkabiner.


Vi erbjuder dessutom duschkabinskopplingar och övergångsnipplar. Handla allt för din blandare och ditt badrum hos oss. Handla fästen till din blandare, takduschset eller duschkabin på BAUHAUS.


BAUHAUS briljerar dessutom med snabb leverans . Krom, cu-rör 12mm, för dold rördragning, inkl skruvar och väggtätningssats, Art. Anslutningskoppling för duschkabin med kontramutter, 2-pack Variant. Passar både och mm kopparrör . Visa filter Stäng filter. Blandarfästen Vatette, för dold rördragning.


Dessa märken finns med på kommande katalogsidor för de blandare som är certifierade för Nordic Quality och. Försäljning av VVSprodukter på nätet. Om du ska byta en gammal duschblandare mot en ny utan att sätta upp en ny våtrumsvägg, nytt kakel eller dylikt, är det viktigt att du tätar alla gamla borrhål noga.


Använd alltid material som är avsedda för våtrum. Slarvar du med tätning av såväl gamla som nya hål kan detta på sikt ge upphov till fukt och mögelproblem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung