Incinolet toalett

Incinolet TR kampanjpris. Vi ger som enda aktör på marknaden års garanti på våra förbränningstoaletter. Allt som blir kvar är lite aska, ca en kaffekopp per person och månad.


Askan är totalt bakteriefritt. Toaletten kan användas överallt där det finns .

Genom att komplettera med en urin- toalett mångdubblas kapaciteten, perfekt om man är många eller har kalas i stugan. Dessutom sparar man ström och påsar. UriNova kräver varken el eller vatten.


Ett patenterat vätskelås stoppar lukten och med en enkel sprayflaska hålls urintoaletten fräsh. Den inre asklådan måste ibland rengöras i varmt vatten. En gång om året bör fläkthjulet rengöras med ett vanligt diskmedel, två gånger om året om toaletten används ofta av många personer.


Samtidigt bör insidan av toalett - väggarna rengöras. Dessa toaletter har en teknisk lösning som gör det.

En elektrisk förbränningstoalett är en toalett där urin, fekalier och toalettpapper (avfallet) förbränns vid hög temperatur. Förbränningen sker genom att avfallet hettas upp . Förvandlar toalettavfallet till aska som kan tömmas i rabatten. Diameter på avgasrör: 1mm ( vanligt avloppsrör pp).


Garantien omfatter produksjonsfeil og feil på komponenter. Denna toalett har tillverkats i över år, och har mi. Toan kräver varken vatten eller avlopp och är enkel att installera och använda. INCINOLET is easy to install and can be used in any climate.


Det som bedrövar mig lite. Helst vill jag ju köra den toalett med bäst effekt då de i princip kostar lika mycket. Urin är den kemiska förebilden. Framtagna för exakt passform. Passar även mycket bra till Cinderella.


Antal per förpackning: 5st. Regnskydd till ventilationsrör för toalett i plast. Da kontaktet eg jetcarrier og regestrerte meg som kunde og fekk tildelt en postadresse i usa.

Etter ca uker ble toalettet levert på døren hjemme. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung