Spolfirma

Behöver du rensa ditt avlopp? Välkommen att kontakta oss! Då är det dags att spola rören! Vi är experter på avloppsskötsel och avloppsunderhåll. Har du stopp i rören löser vi det genom renspolning och utför relining av trasiga rör vid behov.


Filma avlopp – så gör du.

Du kanske har hört talas om att man brukar filma avlopp, även kallat rörinspektion, men varför gör man egentligen det? Och hur går man tillväga för att filma avloppet själv? I denna artikel ger vi dig svaren. De allra vanligaste orsakerna till att man väljer att filma. Spolpatrullen AB utför rörinspektion och spolning av avlopp för både villaägare och större fastighetsägare.


Våra slam- och spolbilar hjälper dig snabbt och effektivt med allt från avloppsproblem till tanktömning, så du slipper onödiga driftsstopp. Kontakta oss för snabb hjälp! Vi kör med ADR-fordon, vilket innebär att de uppfyller alla miljö- och säkerhetskrav för transport av farligt avfall. Tjänster inom högtrycksspolning, rörinspektion, slamsugning, stamspolning m.

Kan du inte lösa stoppet själv så kan du anlita en spolfirma. Servisledningen är den ledning som förbinder fastighetens ledningssystem med. Cleanpipe är ett fullserviceföretag inom AVA- avlopp, vatten och avfall. Vi hjälper er med allt från slamsugning och högtryckspolning till filmning, infodring av ledningar och transporter av farligt avfall och torrsug.


Tillsammans på Underhållsmässan! Vi inspekterar bland annat inför stambyten och som slutbesiktning för nybyggda avloppsledningar. Spolbilar - slamsugning, avloppsspolning, högtrycksspolning, spolning, torrsugning, avloppsrensning, spolbilar, rörinspektion - företag, adresser, telefonnummer.


Hade jag varit i dina kläder hade jag direkt bett dem ta med kameran även om det kostar extra. Dels fixar de med stor sannolik stoppet, dels kan de inspektera dina ledningar från huset ut i gatan. På väg att få stopp i avlopp, hjälp! Företag Spol (st.) - hitta. Eslöv Eslövsbon fick problem med avloppet och ringde en spolbil akut.


När räkningen sedan kom, fick han en chock. Efter kontroll med flera andra spolbilars avgifter menar han att den han använde dubblat priset – och anmäler nu saker till Allmänna reklamationsnämnden. Det var i maj i år som Eslövsbon . Eftersom det bör klassas som felsökning så utgår ROT med (om du har utrymme kvar för ROT förstås).


Vi erbjuder en rad olika tjänster.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung