Stuprör skarv

Skarvstycke till stuprör 221. Finns i dimensionerna 7 och 1mm. Plannja Standard takavvattningssystem passar lika bra på kommersiella fastigheter som på villan och . Stupröret använder du för att på ett kontrollerat sätt leda vattnet till en utkastare för att leda bort vattnet från husgrunden. Våra stuprör tillverkas helt automatiskt.


Från en plan plåt formas röret, falsas ihop och klipps sedan efter rätt längd.

En ände på stupröret krymps för att enkelt kunna skarva rören med varandra. Hos BAUHAUS finns ett stort utbud av hängrännor, stuprör m. Vi har allt som krävs för ett komplett vattenavrinningssystem från kända varumärken som t ex. Komplett, lättmonterat och hållbart system. Funktionellt och estetiskt. Montera rännorna och testa fallet.


Olika krokar har olika låssystem. I vissa rännkrokar bockas krokens ände runt rännkanten.

I andra snäpper man fast rännan i kroken. För att skarva hängrännorna används rännskarvar som håller ihop de två rännorna med . Tvätta av skadestället med rengöringsmedel och vatten och skölj ordentligt. I skarvar är det svårt att komma till, så där kan du behöva hjälpa till med en rotborste.


Otäta fogar eller skarvar tätas bäst med en elastisk fogmassa, gärna asfaltbaserad. Alternativt kan du använda en fiberarmerad takmassa. För att skydda ditt hem från fukt och mögelskador är det nödvändigt med takavvattning. Vi visar hur du lyckas med monteringen av vattenavrinningen på huset.


De värsta fienderna för ditt hus är vatten och fukt. Därför är det viktigt att få till det rätt. Vi visar i tre delar hur du sätter rännkrokar, monterar stuprör. Dränering och hängrännor. Här får du tips om takrännor när du ska laga eller reparera och underhålla dina hängrännor och stuprör.


Hängrännor och stuprör av plåt. Här hittar utförlig information om takrännor och vad du bör tänka på när du ska byta hängrännor och stuprör i plåt. Används för att skarva ihop två stuprör.


Magnus Österberg jobbar vidare vid husknuten och monterar stuprör. Svart stuprör mm bred.

Ifall röret ska skarvas, träs det i hop så i en skarv , att övre röranslutningen passar inuti den nedre. Gör man tvärtom läcker konstruktionen. Vatten från taket rinner ner i en hängränna som horisontalt leder vattnet till husets hörn där ett stuprör tar över.


Fördelar med Rennits skarvfria hängrännor.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung