Lernia vvs montör

Gillar du att jobba med händerna och vill ha ett rörligt och socialt jobb? Som utbildad VVS - montör är du eftertraktad på arbetsmarknaden. VRIG PRAKTISK INFORMATION.


Vår utbildning till VVS - montör ger dig stora möjligheter till jobb. Lernia är ledande på VVS-utbildning. Vi söker nu för en kunds räkning en duktig och erfaren VVS montör för rekrytering direkt till kunden.

Kunden är verksam inom stora entrepenadprojekt med inriktning av lägenhetsrenoveringar. Men givetvis om och tillbyggnader på hus och kontor samt restauranger. Detta är en utbildning för dig som är praktiskt lag tycker om att arbeta med händerna och med människor. Du kan ibland komma att jobba i obekväma arbetsställningar så en bra fysik är ett plus.


Hur går utbildningen till? Du får träna på det du lär dig via böcker genom praktiska övningar. Du gör även praktik på en.


Vår lärlingsutbildning inom VVS och fastighet ger dig stora möjligheter till ett jobb inom VVS- och fastighetsbranschen.

Teori och praktik varvas och många får jobb direkt efter utbildningen. Läs om lernia karriärmöjligheter och lediga vvs - montör jobb hos lernia i Stockholms län på Monster. Niklas har utbildat sig till VVS - montör hos oss.


Nej, en VVS - montör jobbar inte bara med avlopp. Niklas Bennhult är VVS - montör och berättar om jobbet, utbildningen och de vanligaste fördomarna han möter. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika . LÄS MER: myter om att plugga på komvux . Att arbeta som VVS - montör passar dig som är prak- tisk lagd och har sinne för matematik och ritningar. Som VVS montör arbetar du i huvudsak med rörar- beten, dvs. Här kan du välja att logga in med LinkedIn eller att fortsätta med att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.


Efternamn Obligatorisk Efternamn. E-postadress Obligatorisk E-postadress. Adress Obligatorisk Adress. Vi har allt ifrån Sfi och grundläggande kurser. Det är starkt meriterande om du är behörig och legitimerad lärare inom kurser inom VVS och Fastighet för gymnasieskolan och har yrkesbevis som VVS - montör.


Du har erfarenhet av att undervisa elever inom VVS-utbildning. Du har en aktuell yrkeserfarenhet från arbete inom VVS- branschen och du kan. Utbildningen till VVS - montör ger dig stora möjligheter till jobb.

Som VVS - montör kan du söka jobb inom många olika områden. VVS-branschen och du får en utbildning som följer branschens krav. Du kan välja en yrkesinriktad utbildning och sedan komplettera med en lärlingsutbildning. I gymnasiet kan du välja VVS - och fastighetsprogrammet.


Att gå en lärlingsutbildning till VVS - montör innebär att du till största delen av utbildningstiden.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung