Pvc tejp

När tejpen kan komma att utsätts för höga temperaturer. När ni använder förpackningar av kraftliner ( nyfribrer). Boxon kan ta fram anpassade specialtejper för speciella användningsområden. Kontakta oss gärna om du är ute efter någon speciell tejp.


Tejptryck har alla sorters tejp. Packtejp, reklamtejp, pvctejp med mera.

Av oss kan du beställa tejp till förmånliga priser oavsett kvantitet. För att anpassa tejpen till de speciella ändamålen förekommer även kombinationer av de uppräknade ryggmaterialen. Omfattas inte av utökad ansvarstid vid entreprenad. Logga in för att se prisuppgifter. Avrundat till hel förpackning.


PVC - TEJP 50MMx20M A-COLLECTION. Det ger ett bra omgivnings, mekaniskt och elektriskt skydd för alla typer av applikationer. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs.

Den är också motståndskraftig mot UV-strålar, svamp och bakterier. HelaTape Wrap kan användas i applikationer både ovan och under jord. Har även en hög draghållfasthet och vidhäftningsstyrka. I vårt sortiment av vinyl- och specialtejp har vi tejp som är starkare än vanlig PP- tejp.


Vinyltejp används vid identifiering av lagerhyllor, golvlinjemarkering, på wellpapplådor med lite tyngre gods som ska transporteras och vid reparationsarbeten. Denna form av tejp har ett brett användningsområde. Allt från maskering till markeringar och skyd tätningar av olika slag. Olika ryggmaterial skapar olika egenskaper på tejpen.


Transparent eller brun självhäftande tejp av PVC. God vidhäftningsförmåga, som gör tejpen lämplig för kartonger med tyngre innehåll och grov struktur. Stor häftförmåga, seg och tål stötar och skador. Klarar lång lagringstid i normal rumstemperatur. Priset är per kartong (rullar).


Finns i standardfärgerna vit, brun, transparent. Mot tillägg erbjuder vi även gul, grön, orange, röd och blå. Leveranstiden är ca 3-4 . Tejp är en utmärkt bärare av tryckt information och allt fler använder tejp med tryck för att ange förpackningens innehåll, hanteringsanvisningar, reklambudskap, .

Köp online eller ring oss för personlig service! ISOLERTEJP PVC GRÅ 10M 30MM. Artikelinformation Varianter Reservdelar. Ventilationstejp med bra diffusionstäthet. Töjbar i längdriktningen.


Denna tejp har hög tålighet mot värme och kyla. Smidig, vattenfast plasttejp med god häftförmåga. För märkning, dekoration, tätning samt skydd av fasader, fönsterbleck och trösklar. Bärare: PVC Häftämne: gummi. Pvc - tejp för maskering av screenramar etc.


Lätt att fästa och lätt att ta av. Allen paving equipment guide.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung