Filma rörledningar

Vi erbjuder spolning och filmning av dina rörledningar. Genom en professionell rörfilmning kan du undvika trögflytande eller igenslammade rör , dålig lukt, kluckande avlopp och stopp. Vi rengör först rören genom spolning och därefter filmar vi för att få en tydlig bild av hur det ser ut inuti rören och i vilket . Ser ut som tvärförskjutnimgar av cementröret. Med stor säkerhet det som orsakar problemen.


Filmar rör med egen firma.

Skulle kunna tänka mig att du får rätt mot säljare. Blir annan kvalite på bilder samt att du får dokumentation och gradering av skadorna. Spolarna har kameror för att filma alla typer av avlopp oavsett diameter.


Till de riktigt stora jobben har vi vår filmbuss med specialutformade robotkameror som lämpar sig väl för filminspektion av större rör under vägar och fastigheter. XR erbjuder med auktoriserade rörinspektörer filmning av rör och ledningar för att finna orsaken till återkommande problem. Avloppsfilmning - vvs, värmepumpar, badrum, golvvärme, rörinstallationer, rörmokare, nibe, värmepumpsinstallation, avlopp - företag, adresser, telefonnummer.


Behöver ni hjälp som privatperson med. På LGT:s Högtryck filmar vi med färgkamera och använder oss bara av den senaste tekniken. Prisvärd inspektionskamera med 23mm .

Gissa inte, gör en stamin- spektion! Många fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och kom- munala fastighetsbolag tar idag beslut om sina rör utan att ha undersökt dem. De går i stället på tidigare erfarenheter, magkänsla och antaganden. HWQ kan med sina högupplösta fiberoptikkameror filma. Vi filmar med färgkamera i ditt vatten- och avloppssystem.


Vid behov ska mekanisk rengöring utföras. AB Bostaden i Umeå AB Bostaden i Umeå. Ramavtal för Spolning, slamsugning, filmning rörledningar. Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av . I byggbranschen talar man om äggskalsrör, och det antyder ju hur bräckliga de kan vara. En avloppsanläggning som är närmare år måste man betrakta som äldre och därmed genomföra ordentliga undersökningar av med filmning och mätning av hur ovala rören blivit av marktrycket.


SIBAB i Borås erbjuder TV-inspektion och rörinspektion med traktorkamera, rörålskamera samt spolkamera. Kontakta oss för kontroll av rör. Detta ger en god möjlighet att kunna planera och inte minst budgetera för ett regelbundet underhåll av dina rörledningar. Vi kan inspektera de flesta typer av rörsystem, till exempel ventilationskanaler, dag- och spillvattenledningar i fastigheter och i mark.


Markförlagda ledningar filmas i dimensioner från cirka Ø1mm till . Upphandlingen avser ramavtal för planerade och oplanerade arbeten inom slamsugning och högtrycksspolning samt filmning av rörledningar.

Anbud kan lämnas på respektive delområde: A) Slamsugning och högtrycksspolning.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung