Heno duschblandare

Mekanisk duschpanel med självstängande blandare. Självstängande duschblandare. Komplett med kulventiler Cu.


Vi erbjuder olika modeller som kan hantera alltifrån enstaka tvättställ eller duschar upp till närmare ett 20-tal tappställen. Kontakta gärna oss för hjälp att dimensionera rätt blandare för era behov.

Duscharm i förkromad mässing. Klicka på bilden för att se den förstorad. Nedan visas ett urval av de vanligaste tillbehören. Produktnamn, Tempomix dusch. Funktion, självstängande, spoltid ca 30s . Anslutning kallt och varmt vatten.


Heno Tempomix Panelmodell. Tillverkarens produktsida, - .

Ersättningsartikel saknas. Beröringsfri termostatisk duschblandare för väggmontage. Full hygien tack vare den självstängande funktionen utan handkontakt. Utförande, inbyggnadsmodell.


Hejsan jag jobbar på ett mindre gym och jag har en duschblandare som är trasig, när jag trycker in den så fastnar den där och vill inte sluta spola,. Flödet stängs automatiskt . Mora Rexx är essensen av skandinavisk design och funktionalitet. Hela utbudet hittar du i vår webbshop. Välkommen till Din VVS butik på nätet! Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användande av cookies.


Radiatorventilens injusteringsvärde, Kv- värde, skall noteras och återställas. Eventuella torkslingor, handdukstorkar demonteras och återmonteras ej. Installation under tvättställ. Vid högt vattentryck skall blandare strypas.


RADA OUTLOOK STYR BERÖRINGSFRIA ARMATURER. Ett vidareutvecklat system som är enkelt att installera genom att det innehåller få komponenter. Centralenheten består av en digital blandare med upp till integrerade magnetventiler.

Den är kopplad till en sensorbox som i sin tur är . Därför har Oras utvecklat ett nytt installationssystem avsett att underlätta och spara tid för den professionella installatören. Systemet heter Oras 3S och är inkluderat i den nya uppdaterade blandarserie Oras Safira. Du kan köpa duschuttag med blandare och duscharmatur hos Kama fritid. Enklare och säkrare installation, ökad tillförlitlighet och minskad risk för Legionella.


Det är några av fördelarna med Rada Outlook, ett innovativt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung