Säker vatten

Branschregler framtaget av branschens aktörer för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Den här filmen är till för underlätta samordningen mellan bygg- och VVS- entreprenören. Sedan dess har det tillkommit ändringar som gäller krav på läckindikering på presskopplingar samt hårdare krav . Vi får ofta synpunkter på våra installatörskurser att kunskapen om branschreglerna även behöver spridas bland byggare, beställare och andra entreprenörer, för att rätt förutsättningar ska finnas till rätt utförda installationer.


RAUTITAN är ett PEX-rörsystem för tappvatten och värme. Det är godkänt enligt branschreglerna.

Foto: Svartpunkt AB, Magnus Glans. Boverkets byggregler och Plan- och bygglagen bl a. Reglerna ställer krav på företag, personer och tillverkare i syfte att motverka risker för vattenskador, legionella, brännskador och förgiftning. Anlita ett auktoriserat . Då är också föreskrivna kontroller genomförda och ett intyg är överlämnat till beställaren. Säker Vatten för VVS Företagen.


Innehållet i denna användarträff är delat på två tillfällen. Del 1äger rum den januari, del hålls den februari.

Vilka regler gäller och hur påverkar det oss som byggare? Vi på Comfort Varberg är ett auktoriserat VVS-företag. Målet är att minska risken för vattenskador, spridning av legionella, brännskador och förgiftning. Läs mera om vatten säkra installationer med kopparrör med dolda, heldragna och synligt monterade kopparrör.


Klickar du på länken hittar du massor med matnyttig information! Branschreglerna ställer krav på både installatörer och produkter med målet att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Ansvarig Thomas Helmerson år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. VVS-läraren Goce Bockarovski håller i certifieringsprovet på Yrkesgymnasiet Malmö som behövs för att bli VVS-montör.


Fyra elever från skolan tog provet den Mars i år. En av dem var Kim Toftebring. Cyklande Rörmokaren AB är ett säker vattencertifierat företag vilket innebär att våra installatörer får utföra jobb där krav på denna typ av certifiering krävs av till exempel . Du kan mata in uppgifter om objektet, ta bilder med telefonens kamera och välja typ av utfört arbete i tydliga menyer.


Vattenläckor och fukt orsakar många skador på byggnader. Därmed ställer försäkringsbolagen allt högre krav på utförandet av installationerna. Y skickade då en besiktningsman som sa att Rörgenomföring finns i golv, utförandet är inte gjort enligt branschregler” i tvättstugan där bergvärmepumpen, golvvärmerören och inkommande vattenledn.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung