Rörrensare kärcher

Namn, RÖRRENSSATS KÄRCHER 15M. Rörrensare och hängrännerensare i ett! Inte bara det, slangen tar sig dessutom framåt med hjälp av vattentrycket, något som innebär att du inte behöver mata fram slangen . Söker sig framåt i dagvatten- och avloppsrör med hjälp av bakåtriktade strålar som spolar lösgjorda. Stopp i avlopp eller underhåll för att undvika det samma utförs snabbt och enkelt med en rörrensslang.


Kärcher K passar alla i K-serien.

Nilfisk PRO passar proffstvättar som har . Detta är som att handla proffsverktyg på Jula och en del (ytterst få, försöker undvika att skaffa ordentlig utrustning=kostar pengar). Hos oss hittar du ett stort utbud av prisvärda fönstertvättar, högtryckstvättar och grovdammsugare. Handla online eller i butik. Väldigt enkelt sökning på modellnummer. Liten terrasstvätt Tmedföljer, lätt.


Primitiv tvättmedelsmatning. En rörrensare kan vara mycket nyttig för villaägare som drab- bats av stopp i stuprör och avlopps- ledningar. Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Högtryckstvättar rörrensare.

Jämför pris på Högtryckstvättar från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär! C Inner diameter: 8mm Anslutningar Se bild A. Tillbehörset Multiverktyg. Scheppach Sågklinga 160Mm 48T. Adapter för Kärcher -tillbehör passande till Bosch Aquatak högtryckstvätt.


Vårt Kärcher sortiment är större än någonsin! Vi har högtryckstvättar, grovdammsugare, ångtvätt, fönstertvättar, rörrensare , terasstvätt, grovavskiljare. Mar Kärcher K- Vi på test. Kärcher Kär det givna köpet om du vill ha en högtryckstvätt med hög kvalitet och lång livslängd.


Man kan köpa maskinen i ett paket med bland annat terrasstvätt och rörrensare för en något högre summa. Pris: 2kr inkl svensk moms (€ 260) 1kr exklusive moms. Amazon lägger på momsskillnad med kr på det tyska priset ( 2kr), detta gäller även om du beställer direkt på Amazon.


Denna vara kan samfraktas . Genom att använda dig av olika tillbehör, som exempelvis en roterande borste eller en rörrensare , kan du utöka användningsområdet hos din maskin. Finns även värmeslingor till andra Kärcher modeller. Ring för info och leveranstid.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung