Importlagret kälke

Produkten som tagits fram är en skoterkälke av typ packmodell. Den är alltså ej en transportkälke för människor utan en ren kälke för att kunna bära . En Skoterpulka av högsta kvalité. Förstärkt och pulverlackerat underede. Rejäl upphängning med både fjädring och dämpare för bästa komfort. Säkerhetsbälte som standard.


Komplett med transportkapell, packlådor och det omtyckta ryckfria. Köp skoterkälkar direkt från tillverkaren på kalke. Välj mellan Packkälke med individuell fjädring, Flakkälke med multilänk-fjädring och Lössnökälkar. Man har även spårdragare för att göra skidspår i sortimentet. Markusson Import tillverkar Alaska Sled.


Svårt att se kvalitén på bilden dock! Här anländer Yamaha Center till platsen med Fredrik med den brutna foten vid ratten. Se vilken klarblå himmel!


Här står Jouni och snackar med BSA-gänget från Bergnäset. Det var några stycken som fick vända hem som inte hade körkort eller. Absolut mest kälke för pengarna.


Luleå: Visa var name: Importlagret. När jag tittar på den så tycker jag den likar den från importlagret i storlek. Så det kan vara en mini- snöskoter trots allts om man stannar videon på 0:så liknar den väldigt mkt i storlek som. Justerbara stötdämpare, plastbelag, reflexer samt dragfäste bak.


Denna kälke levereras färdigmonterad. Det inbyggda batteriet laddas via medföljande 2V-laddare eller V-billaddare. Enormt stark lampa i förhållande till .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung