Smeg köksmaskiner

Smegs retroinspirerade köksmaskin är en mångsidig hjälpreda i köket samtidigt som den är en stilikon som lyfter köket till nya nivåer, både stilmässigt och användningsmässigt. Smeg är ledande inom den 50- talsinspirerade hushållsmarknaden när det gäller vitvaror men nu kommer de även med . I mitten av seklet växte nya behov fram hos kunderna och med det tillkom varumärket Smeg från familjen Bertazzoni. Succén blev omedelbar och har fortsatt ända tills idag.


Nu har Smeg uttökat sitt sortiment till väldigt mycket mer än bara spisar. Kylskåp, blenders, köksmaskiner , brödrostar, slowjuicers och vattenkokare är .

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Scrolla ner för att få reda på mer om Smegs omfattande utbu vilket inkluderar fristående spisar,Inbyggda ugnar, mikrovågsugnar, värmelådor, kaffemaskiner, hällar, fläktar, vaskar, diskmaskineroch självklart även kylskåp från vår berömda FAB serie, som e. Smeg hyllar 50-talet: de runda formerna och de klara färgerna hos våra vitvaror och hushållsmaskiner har blivit smått kultförklarade. Jämför priser och läs recensioner på Köksassistenter och Matberedare. Välkommen till PriceRunner! Kvalitetsprodukter i 50-talsretrodesign.


Snygga designelement till ditt kök med estetik och funktionalitet i fokus! Den ultimata köksassistenten som rör om och knådar medan du planerar för nästa steg i receptet. Rotationsmotorn är noga utformad för att komma åt alla punkter i skålen.

Maskinen har hastigheter och en . Med sin stilrena retrodesign har SMEG tagit sin självklara plats i köket under hela år. Med sina läckra färger och rundade kanter skapar de inte bara kvalitet utan även stil. Imponera med delikata kakor eller rykande färskt, nybakat bröd med hjälp av en stilren köksmaskin. Laga smakrika smoothies eller . I denna artikel går vi igenom en rad oberoende tester av köksmaskiner , från ledande testmagasin och tidningar.


Denna artikel har samlat de maskiner som har fått de bästa rekommendationerna. Efter genomgången av alla modeller var för sig, så kommer vi med ett par råd inför valet av köksmaskin. Köp Smeg Brödrost 2-skivor Svart redan idag! NetOnNet har alla köksmaskiner du kan tänkas behöva under ett och samma tak. Beställ direkt online eller hämta i närmaste lagershop!


Retrofin hjälpreda i köket. SMF01SVEU från Smeg är en kromfärgad köksassistent i 50-talsstil tillverkad av formpressad aluminium. Kraftfull motor och hastigheter.


En 8Watt direktmotor hjälper dig att klara av även de tuffaste ingredienserna. Du kan enkelt knåda stora degar och välja mellan olika hastigheter . Designerduon Domenico Dolce och Stefano Gabbana lanserar en färgglad kollektion med köksmaskiner tillsammans med det italienska hemelektronikföretaget SMEG. Med de här köksmaskinerna får köket en riktig färginjektion.

Designduon har i samarbete med italienska Smeg tagit fram lekfulla köksmaskiner som har inspirerats av Sicilien. Kollektionen som presenterades under Möbelveckan i Milano är starkt inspirerat av Sicilien, ön där designduon DG känner en . Elegant köksmaskin med tio hastigheter och skål i polerat rostfritt stål. Kollektionen heter Sicily my love och görs i samarbete med Smeg , och köksmaskinerna har inspirerats av Sicilien.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung