Dn se dagenstidning

Det finns inga utgåvor i arkivet. Läs recensioner, jämför kundbetyg, se skärmavbilder och läs mer om e- DN. Hämta e- DN för att använda på din Apple TV. DN :s prisbelönta skribenter och fotografer arbetar med och för den oberoende journalistiken och rapporterar från händelsernas centrum i hela världen.


I analyser, debatter och på ledarsidorna . I femtio år har Theodor Kallifatides levererat böcker i en strid ström. Under tiden har han sett hur det svenska samhället förändrats. Nu är min uppgift att i möjligaste mån rädda så mycket som det går av det jag älskar med det här landet. DN gratulerar: Theodor Kallifatides, författare.


Har-ar-fem-satt-som-tar-dig-ut-i-varlden-DN. Klarar du av ”tuffaste jobbet”? Kvinna sökes till utmanande tjänst. Måste vara beredd på att det inte är på skoj, det är på allvar. Sveriges ledande mediesajt - SvD.


Svenska Dagbladets nyhetssajt låter läsarna ta plats och fördjupar nyheterna. Dagens tidning , Di Weeken Di Dimension. Prova företagsabonnemang fritt i dagar med möjlighet att under provperioden säga. Logga in för att läsa allt material på Di. E-tidningen kvällen innan tidningen trycks.


Storbritanniens biståndsminister Priti Patel har hamnat i blåsväder och hennes framtid är oviss sedan det avslöjats att hon haft hemliga möten med israelis. En måndagsmorgon är alltid en styggelse i sig. Min senaste (sista?) blev inte bättre av Det Stora Illustra Morgonbladets förstasida: ”När vi blir äldre förändras våra kroppar.


Muskelmassan minskar, skelettet urkalkas och fettdepåerna både minskar och ökar. Kroppen har helt enkelt olika behov under livet . Bostadssajten Hemnet höjer annonspriserna kraftigt. Men Konkurrensverket kan komma att stoppa höjningen, skriver dn. I vinter planerar Hemnet för en höjning. Turkietstödda syriska rebeller säger sig ha intagit IS-fästet al-Bab i Aleppoprovinsen i Syrien.


Men aktiviteten är fortsatt hög. Särskilt exporten går som tåget. Ja, jo, det är väl hög ti men jag har en fråga innan vi sätter i gång: skulle vi kunna få ett bättre soundtrack?


Utan den skämskuddiga ”Benny Hill”-saxofonen i ”King for a day”? Utan ett medley bestående jättetrötta versioner av söndertuggade och idisslade låtar som ”Shout”, ”Always look on the bright side .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung