Skärmväggar wc

Systemet är avsett för toalett- och duschutrymmen där kraven på fukt- och slagtålighet är höga. Läs mer om skärmväggssystem 10H. Referenser toalett och duschbås.


Våra dusch och toalettbås tillverkas i Finland av LTT och håller en mycket hög klass. Vi anpassar oss alltid helt efter era ritningar.

I Byggkatalogen kan du söka och jämföra duschväggar och skärmväggar samlade på ett ställe. Här hittar du produktinformation, bilder, broschyrer m m. Hittar du inte det du söker? Prata med oss så hjälper vi dig! Levereras komplett med duschvägg, golvfäste, väggstag, skruv och plugg. Välj mellan tre storlekar utan extra kostna alla väggar har nämligen samma pris.


Den här skärmväggen är rak och är gra. Många skärmväggar kan också förses med gångjärn så att de kan fällas in mot väggen när de inte används.

Duschen som passar små badrum. Modell finns där skärmväggen kan fällas in mot väggen, vilket frigör golvyta. Den vägghängda glasväggen kan fällas in mot husväggen efter användning.


Vi har agenturen på Hermetas laminatprodukter där vi erbjuder en mängd olika produkter som är tillverkade i kompaktlaminat och som är designade för intensivt användande i våta utrymmen, omklädningsrum m. Exempel på produkter är skärmväggar , klädskåp, elevskåp, värdefacksskåp, handfat, klädvagnar, bänkar . Du har valt en produkt för avhämtning i butik. När butiken har beställt din vara kommer du att få en bekräftelse per mail om när den beräknas vara på plats och är klar för hämtning. Skärmvägg INR ARC badkar. Toalettbås och Toalettkabiner i glas med aluminiumbeslag med livstidsgaranti för snyggt, hygieniskt och hållbara publika miljöer.


Galonhyllor och stövelhyllor enlig referensritning A7. Vanligt utförande i äldre förskolor. Galonvindor och stövelvägg enligt referensritning A. Stabild aluminiumram med hjul, låsningsbara.


Gångjärn och anslagsprofil. IFÖ STELLA SKÄRMVÄGG 9INKL. Till duschväggen ingår väggstag och golvstöd.

Klart säkerhetsglas mm. Helt nya, endast uppackade, duschväggar hörn till badkar. Härdat säkerhetsglas mm. Svedbergs Forsa Hörn badkar, skärmväggar.


Väggprofil medger rördragning mm från vägg.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung