Arbetsbänk med skruvstäd

Master 7arbetsbänk med skruvstäd från Wolfcraft har en innovativ Z-formad konstruktion. Detta gör den inte bara stabil och lätt att vika, men den tillå. Master 2från Wolfcraft är en universell arbetsbänk med skruvstycke som kommer vara oumbärlig i din verksta ditt garage eller hushåll.


Jämför priser och läs recensioner på Byggtillbehör. Välkommen till PriceRunner! Arbetsbänk med skruvstäd och lådhuts med diverse verktyg.

Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning. Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. Via nätauktion frigör PS Auction kapital bundet i fordon, maskiner och utrustning.


Moms tillkommer på angivet högsta bud. Skruvstycke 125mm industri kvalite BSP. Re: Alla borde ha ett eget skruvstäd. Köpte faktiskt på Fultema och är väldigt nöjd med det.


Har lite klen arbetsbänk så den försärkte jag med skivor 12mm plyfa.

Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är . Det surrade i låset, jag öppnade ståldörren, gick in och stängde den bakom mig. Det blev mörkt, men längre bort, över en gul arbetsbänk med skruvstäd , brann ett lysrör.


Hela armaturen hängde i sin kabel. Två bilar med smutsiga karosser stod i dunklet. Ett rostigt lyftblock i taket, med kedja och krok. Mått: H = 8 B = 20 D = 80cm.


Mvh Pär H Ps snygg skiss jag blir så avis på alla som . Master 6från Wolfcraft är en universell arbetsbänk med skruvstäd som bör finnas i varje verksta garage eller hushåll. Denna enhet är utrustad med en justerbar främre arbetsyta med handtag och ett underrede med ett snabbt viksystem och integrerat verktygshylla. Eftersom den är justerbar i höjdled kan du hålla en . Snickarbänk trä med skruvstäd modell av TecTake. Hopfällbar arbetsbänk som klarar maximalt 1kg! Denna prisvärda arbetsbänk är perfekta att använda som skruvstäd , hyvelbänk eller sågbord när du jobbar med lite mindre arbetsstycken.


Bänken är byggd av 25xmm fyrkantsprofilerad stålplåt och är tack vare stagen mellan benen mycket stabil.

Oavsett om du är hemmafixare eller proffs så kan arbetsbänkar och arbetsbockar underlä.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung